Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TataTamSeeee

Mój chłop to odludek

Polecane posty

Gość TataTamSeeee

Witam wszystkich. Jestem od roku z mężczyzną moich marzeń. Przystojny, wykształcony, elokwentny z ogromna wiedzą o ludziach i o życiu i na prawie każdy temat coś wie, co mi imponuje. Jest mądry i dowcipny. W łóżku tez fantastyczny! Takiego wytrwałego i namiętnego kochanka nie miałam! (mam 32 lata). Ma własny small-business, dom, dorosłe już dzieci. Jest "porządnicki" wszystko w domu potrafi sam wykonać - od obiadów po wbicie gwoździa. Niestety ma istotna dla mnie wadę: jest odludkiem. Nie ucieka ale ludzi unika, pomimo ze ma zawodowo z wieloma obcymi kontakt. Czy również uważacie że to tak ogromna wada, jak jej zaradzić?

Gość gość
W czym to bycie odludkiem się przejawia?

Gość TakaTamSeeee
Nie lubi chodzić po znajomych, na balety, bale, potańcówki w naszej sali wiejskiej tez nie, boje się nawet go zabierać bo on służył w jakimś oddziale marynarki wojennej i jest ostry...że tak napiszę :-( Obawiam się że jak mnie ktoś zaczepi to mu wtłucze i będzie obciach...

Gość gość
Mądry chłop. Mam takie samo jak on.

Gość gość
Ja tak samo. Po znajomych...marne rozmowy o niczym, potańcówki przy kiepskiej muzyce...straszne.

Gość gość
Piszesz ,że ma dorosłe dzieci więc jest 40 + ...on już się w życiu wyimprezował i może nie ma ochoty na siłę się dla ciebie odmładzać ...

Gość gość
Mądry facet. A Ty autorko przesadzasz i sama nie wiesz czego chcesz... tyle zalet i na jedną " wade" nie jestes w stanie przymknac oka! Wstydz sie. Skoro tak Ci to przeszkadza to daj mu spokoj bo pewnie moze miec 10 takich jak Ty jakby chcial i jemu nie przeszkadza Twoja sytuacja ..

Gość TakaTamSeeee
Ale obawiam się że na głupia zaczepkę zaraz kogoś nawali po ryju,...to nie wada? Dla mnie to agresja jest

Gość TakaTamSeeee
Nie wiem co o tym myśleć, ale zazwyczaj (prawie zawsze) umie dokonać prawidłowej oceny wszystkiego-on ma zawsze rację! Ja tak nie chce!

Gość gość
Przez rok tego nie widzialas a teraz sie czepiasz? Przynudzasz... porozmawiaj z Nim o tym

Gość gość
dokonuje prawidlowych ocen i jeszcze staje w twojej obronie? To wady :-D Ty pewno jestes bardzo mkloda to ci jak baba opowiem - faceci to smierdzacy tchorze zazwyczaj udadza ze nie widza albo wyjda z imprezy gdzie inny cie zaczepi - taki co staje po twojej stronie durnotko - TO SKARB! Daj mi jego numer! :-D

Gość gość
A czy przypadkiem nie ma na imie piotr?

Gość gość
Doświadczony, mądry i odważny mężczyzna się tobie trafił - a Ty wydziwiasz, jak napisał ktoś "może mieć takich 10". Poszukaj gamonia i mitręgi i nie zabieraj ludziom czasu na forach!

Gość gość
Kubel zimnej wody na ten pustostan ci tu wyleja... :-D

Gość TakaTamSeeee
On ma jeszcze jedna wadę wg mnie: wyczuwa instynktownie ze go okłamuje lub coś ukrywam żeby nie wiedział (mam kontakt z dwoma "ex"i sprawdza mi komórkę! Ostatnio przeczytał jak mi jeden napisał jak go prosiłam o pomoc zawodową "...mam na ciebie ochotę". Strasznie się na mnie wkurzył!

Gość AnkaZLublina
Miejscem na "Ex" jest w twojej pamięci, nie w pamięci telefonu - może warto to zrozumieć ze jak się zaczyna związek, starych ukochanych się odtrąca, Ex to ex, dbaj o tego którego masz, nie o tych którzy cie porzucili albo ty ich...

Gość TakaTamSeeee
No on tez to mówił parę razy - jedne drzwi się zamyka a otwiera inne. Ale ja nikogo nie chce skreślać z życia - tylu już samotnych znam!!!

Gość gość
Bo ci nie wierzy - moze po prostu nie klam i nie ukrywaj niczego - bedzie zly ale wybaczy

Gość TakaTamSe
Jednego byłego (tylko raz przypadkowy sex) sam przegonił i to telefonicznie - ja tamtemu tłumaczyłam, ale nie wierzył mi że z kimś jestem naprawdę. Zadzwonił i coś mu powiedział (nie wiem co) ale facet zmykał aż mi było przykro, ze go tak potraktował - to chyba despota?

Gość gość
ale z ciebie IDIOTKA!!! Chyba cie musi kochac a nie despotować :-D

Gość gość
A starszą powinien? :-D

Gość gość
Pragnę tylko uświadomić szanownemu państwu, że to prowokacja i do tego grubymi nićmi szyta. Czy też raczej - literkami.

Gość TakaTamSe
A Ty to moralista? Córka ma 256 a syn 22 - ile można dzieci niańczyć? Ty masz dzieci, Pustaku?

Gość gość
gość dziś Nie wierr...aj sie pomiędzy wódkę a zakąskę...

Gość gość
córa stara jest - 256 lat? Imponujaca liczba :-D

Gość TakaTamSe
Ma 26 lat, jest ode mnie młodsza o 6 lat - a wnuków nie ma (ani mój facet ani "podstarzała" (przez literówkę, Jego córka... :) I to nie jest PROWOKACJA - chcę usłyszeć zadnie innych ludzi, nie tylko moich pisapsiółek co go nie znoszą...

Gość gość
Psiapsióły TOBIE ZAZDROSZCZĄ - ty uważaj - bo któraś (lub wszystkie) maja na niego chrapkę :-D Ty tu piszesz, podczas gdy on... ;)

Gość gość
On może teraz którąś z nich własnie w tej chwili...torbi :-D