Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnoksiężnik

Pozdrawiam Wszystkich ;) :)

Polecane posty

Pozdrawiam Panie i Panów. W szczególności osoby z którymi kiedyś bardzo dużo pisałem, dużo pisałem, mało pisałem i tych co tylko cześć cześć :D Miło jest do tego bagienka wpaść i zanurzyć się :p Na jak długo ? Tego, nie wiem, ale może tutaj trochę zagoszczę :) Ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? Nie wymieniam Nicków, ponieważ będzie łatwiej z rozpoznaniem. Dam podpowiedź :D Pisałem tutaj na różne tematy kilka lat temu. Nick mój kojarzył się z Zwierzątkiem ;) :)

Cześć ;) zobaczymy, czy ktoś pamięta świra, czyli mnie :D Do w miarę normalnych, mi brakowało :p jak i wielu ludziom tutaj i w realnym świecie hehehe. Teraz się wyciszyłem bardzo, ale lubię się powygłupiać :)

Frelki ze Ślunska sam jeszcze tu som ? Niy powiym o kogo łazi, bo bydzie za łatwo. Na razie myślcie ludziska, wto Wos sam odwiedziuł :D Lubioł żech sam tu pofandzolić na wiele tymatów :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola na dolnym śląsku

Nie bądź taka. Opowiadaj. Lubie słuchać ;) Lecz jak tak nalegasz, to mam różne zainteresowania oprócz pracy :p Lubię podziwiać naturę :) czyli zwiedzam sobie stare zakamarki :D jeżdżę do rodzinki, trochę gram w grę, słucham muzyki. Czasami jakiś film się nawinie, serial. Trochę piwka się napije i troszkę sobie po ćwiczę. Już nie tyle co kiedyś, ale więcej niż jeszcze nie dawno :D

Gość dziewczyna_z_Polski
Pozdrawia cała Polska!! <3

Teraz zastanawiam się czy zacząć drugi kierunek, jechać na erasmusa, a może podjąć pracę. Z rozrywek to lubię czasami wyjść na dyskotekę. Coś poczytać, słuchać muzyki.