Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za argument, ze tatuaże będą brzydko wyglądać na starość?

Polecane posty

Gość gość

Na starość nikt nie biega rozebrany po ulicy :D

Gość gość
ale jakie to ma znaczenie skoro na starość brzydko się wygląda tak czy inaczej? Tatuażami ciała nie "s*********z".

Gość gość
michał - akurat ty się o "s******leniu pod kopułą" wypowiadać nie możesz, bo sam masz problemy z głową ;)

Gość gość
"michał - akurat ty się o "s******leniu pod kopułą" wypowiadać nie możesz, bo sam masz problemy z głową " mówienie w jego przypadku o problemach z głową to eufemizm; on ma zwyczajnie kompletnie zy****y beret :D

Gość gość
nie chciałam być aż tak dosłowna :P

Gość gość
Michał KOCHAM Cie 😍

Gość gość
a tak wracając do tematu to jak niby tatuaże w wieku 80 lat mają wpłynąć negatywnie na moj wygląd? I czy będą gorsze od wszystkich zmrszczek i plam na skórze?

Gość gość
Tatauaże są okropne i nikt mnie do nich nie przekonana, człowiek z tatuażem wygląda na niedomytego, do większości ubrań czarne plamy nie pasują, a na plaży tacy ludzie wyglądają obrzydliwie, poza tym tatuowanie jest w Piśmie Św. skrytykowane, więc chrześcijanie nie powinni ich mieć.

Gość gość
gdyby nie komentarz o piśmie świętym to twoja wypowiedź mogłaby zostać potraktowana poważnie.

Gość gość
17.21 Dokladnie! A poza tym 17.20 rozszerz horyzonty -- tatuaze sa we wszystkich kolorach nie tylko czarne.

Gość gość
sam fakt, że tatuaże ta osoba nazwała plamami pokazuje, że chyba dawno nie widziała tatuazu :) biblia zabrania też noszenia mieszanych tkanin.

Gość gość
Tja, obiektywna dobra chrzescijanka. U siebie wad nie widzi. Od razu 'obrzydliwe' i 'niedomyte'. Mozna to wyrazic kulturalniej, np mowiac ze ci sie tatuaze nie podobaja i wolisz naturalny wyglad.

Gość gość
fakt w wieku 80 lat nikt cie nie będzie pukał, zrób sobie nietoperza na warach, będziesz klaskać skrzydłami

Gość gość
nietoperza chcę w innym miejscu, ale dziękuję za radę.

Gość gość
akurat psycholodzy zaprzeczają żeby istniał taki związek, ale na dowód tego wielokrotnie podawano tutaj linki. Niestety, większość była po angielsku, a michałek nawet z polskim ma problemy.

Gość gość
nie nudzi wam sie non stop łazić z jednym i tym samym ?

Gość gość
pamiętam, wtedy też udowadniałam ci, że nie masz racji i nie rozumiesz linków które wklejasz. Sama nawet kilka wkleiłam. To był pierwszy raz kiedy uznałam cię za idiotę (a było to zanim wiedziałam o żałosnych tematach jakie notorycznie zakładasz).

Gość gość
to moja skóra, wręcz wskazane jest, żebym w niej chodziła :P

Ty jestes idiotka i to jeszcze psychiczna. Idz spytaj sie kazdego psychologa ti ci powie, ze wybazgrokone brudnopisy to psychiczne kaleki.

Gość gość
akurat znam paru i nigdy żaden tego nie potwierdził. Czytałam też linki które wstawiałeś i one potwierdzały to co mówię - że choroby psychiczne i tatuaże nie mają nic wspólnego :)

Gość gość
oczywiście, że nie mają, sam to udowodniłeś bezmyślnie wstawiając linki przeczące temu co teraz mówisz :)

Gość gość
co nie zmienia faktu,ze wielu osobom tatuaże generalnie kojarzą się z "szemranym" towarzystwiem , ubóstwem moralnym , brakiem higieny nie mówie tu o pojedyńczym małym tatuażu