Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za argument, ze tatuaże będą brzydko wyglądać na starość?

Polecane posty

Gość gość
Wyobraźcie sobie babcie 80 lat idącą w lato z krótkim rękawkiem z wydziaraną czachą na przedramieniu albo poważnego biznesmana który w oczach partnerów biznesowych powinien wzbudzać zaufanie, z tatuażem np na szyi lub z tyłu głowy (jeśli jest łysy) . Trochę słabo prawda?

Gość gość
wyobrażam sobie bo taką babcię widziałam (za granicą, co prawda), a za parę lat widok takiego biznesmena nie będzie nikogo dziwił, tak jak teraz nikogo nie dziwi doktorant z tatuażami.

Gość gość
jeszcze pytanie jaki to biznesz, bo można być poważnym dilerem harleyów :P

Gość mam tattoo
ja mam tatuaże i naprawdę mnie nie obchodzi jak będę wyglądać w wieku 80 lat,kto wie czy w ogóle dożyję tylu lat...teraz tatuaże bardzo mi się podobają i dlatego je mam...nie jestem żadną patologią ani marginesem

Gość gość
nie jesteś, ale wyglądasz :P

Gość mam tattoo
wyglądam według ciebie,a twoją opinię mam głęboko w doopie,

Gość gość
a jak wygląda margines? Jestem ciekawa, bo to co ja kojarzę z maginesem w ogóle nie jest do mnie podobne ;)

Gość gość
ja twoja opinie o pięknym wygladzie z tatuażami tez mam w d***e :D

Gość gość
i na tym własciwie można byłoby zakończyć, kazdy ma w końcu inny gust więc po co krytykować czyjś wygląd i jeszcze wmawiać tej osobie, że jest lub wygląda jak patologia?

Gość gość
jak definiujecie patologię?

Gość gość
Wlasnie otworzylam tv , a w niej akurat lecialo cos w rodzaju Big Brothera (jestem we Francji), wiec specyficzne towarzystwo (pakerzy i blondi z twarza nieskazona mysleniem) i KAZDY z kilkunastu uczestnikow mial tatuaz. Pogapilam sie, bo mnie ten fakt zaciekawil. No moze nie jest to az patologia, ale typ czlowieka, ktory tatuaz miec MUSI.

Gość gość
z tego co mówisz do tej samej kategori zaliczają się wszyscy chodzący na siłownię i każda kobieta z blond włosami. Więc drogie panie, jak jesteście blondynkami to jesteście na równi z idiotmi z reality show ;)

Gość go6ść57
Michał jesteś ostro p******y hahahaha a co jak twoja dziewiczka będzie miała tatuaż to zrobisz kupkę ale ty jesteś zj****y :D Współczuć ci w sumie mózgu trzeba

Gość gość
z tego co mówisz do tej samej kategori zaliczają się wszyscy chodzący na siłownię i każda kobieta z blond włosami. xx nie zauwazyles _ "z twarza nieskazona mysleniem)"

Gość gość
nie wszyscy ludzie wyglądający na głupich (mówiąc doslownie) mają tatuaże, już nie przesadzaj. Do takich programów bierze się ludzi "ciekawie" wyglądających. Głupiej, ale niezapadającej w pamięć tam nie wezmą. No i taki Dr. Matt Taylor raczej nie wygląda na głupiego (i nie jest), a ma wytatuowane rękawy. Może dużo ludzi ma tatuaże, a ty po prostu oglądasz głupie programy?

Gość gość
Kiedy pisałam magisterkę już miałam tatuaże i nie byłam jedyną taką osobą. No, ale wiadomo, że studenci to najgorsi idioci, prawda? :)

Gość gość
Do gość dziś Podobnie w polskiej Ekipie u większości zauważyłam tatuaże Do gość dziś Czym się szczycisz? Też mam mgr i uważam, że w dzisiejszych czasach to niewiele znaczy o ile nie zrobi się naprawdę dobrych studiów. Mgr mogłoby mieć z 90 % społeczeństwa wg mnie w obecnym systemie nauczania. 20 lat temu zrobić mgr, to było coś.

Gość gość
nie wiem o jakiej ekipie mówisz, ale coś mi się wydaje, że oglądasz programy niskich lotów. I nie "szczycę się" (szczycić będę się doktoratem, ale pewnie to też może mieć 90% społeczeństwa według ciebie). Po prostu zwróciłam uwagę, że poznałam sporo inteligentnych osób z tatuażami.

Gość gość
Skoro tytuł magistra zdobyłaś na tej samej uczelni na którą chodzą ludzie z głupotą wypisaną na twarzy to może po prostu byłaś jedną z nich i stąd to zamiłowanie do ekipy z big brothera? :P

Gość gość
Ooo widać właśnie jak niektórym się wydaje, że mieć mgr to wielkie halo. Osoby z mgr nie oglądają reality show i serialów, na imprezy nie chodzą. Doktorat jest na pewno ciężej zrobić ale ciężko mi to ocenić. Za to mogę stwierdzić, że mgr większość osób mogłoby zrobić, o ile mieliby warunki do nauki i dużo czasu. Kiedyś osoby z wyższym wykształceniem to faktycznie była elita a teraz niestety tak nie jest także nie ma się czym szczycić

Gość gość
o szczyceniu się ty mówiłaś, więc jeżeli chcesz to proszę, rozwiń temat. Jeżeli ci to pomoże to doktoraty też robią wytatuowani ludzie. Nie musisz się tak też unosić, że ktoś sobie zadrwił z telewizji jaką oglądasz. Porównałaś całe multum ludzi do tego co wypluwa MTV więc nie dziw się, że wypowiedź nie została potraktowana poważnie. Zamiast odnosić się do codziennego życia to ty piszesz o mało znanych celebrytach. Sama oglądam czasem program o sukniach ślubnych, idąc twoim tokiem rozumowania musiałabym uznać, że każda panna młoda która chce białą sukienkę to niezdecydowana idiotka.

Gość gość
myślenie stereotypowo to jedno, ale naginanie rzeczywistości żeby czasem nie musieć zmienić myślenia to debilizm.