Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna 001

Chce odejść od mężą

Polecane posty

Gość bezsilna 001

Problem w tym, że nie pracuje wychowuje 2-letniego syna. Mieszkamy w domu u męża. Czy może był ktoś w takiej sytuacji? Może ktoś doradzić gdzie mogę szukać pomocy? jak z tego wybrnąć. Czy jest szansa, ze dam sobie rade? Bardzo proszę o rady.

Gość gość
ja też chcę przynajmniej 3 razy w miesiącu ale tego nie robie. po co wychodziłaś za niego?

Gość gość_czarna
Możesz wrócić do rodziców

Gość bezsilna001
Banalne ale z miłości. a teraz widze, ze to był błąd, ja mam plany marzenia a on... no cóż jego marzenie to usiąść z piwem przed telewizorem.

Gość gość
do tego fajki i trawka i przygotowana woda

Gość bezsilna001
Tak zawsze mi pomogą tylko sami mają trudną sytuacje. sama nie wiem czy przysparzać im więcej problemów.

Gość gość_czarna
Rodzice to chwilowe rozwiązanie, ważne żeby mieć gdzie pójść, a potem będziesz myśleć co dalej, jakoś sobie poradzisz

Gość gość_czarna
Dwuletnie dziecko to jeszcze trochę i będzie można wysłać do przedszkola a Ty wtedy pójdziesz do pracy i będziesz mogła pomyśleć o własnym kącie

Gość gość
Jesteś utrzymywana ciesz się nie każda ma tak dobrze! Mi chłopak każe dokładać się do rachunków za wspólne mieszkanie:( A przecież jestem kobietą.

Gość bazsilna001
Nie mogę się doczekać jak mały pójdzie do przedszkola. Bardzo chciałabym być niezależna. Móc się spełniać życiowo a nie jak mój mąż być ograniczona do jednego pokoju u mamusi.