Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę na skok w bok. Nigdy nie zdradziłam męża ale mam na to ochotę. Czy wy kobiety też?

Gość gość
Ależ oczywiście. Ja to zrobiłam kilkakrotnie i wcale nie żałuję. Zdrada ożywia życie, bez zdrady jest nudno w związku.

Gość gość
gość dziś - DLACZEGO masz ochotę zdradzić męża? Z nudów? Nie zaspokaja Cię tak, jakbyś tego oczekiwała, czy śa jakies inne powody? Ciekawi mnie to bardzo.

Gość gośćSS
Jesteś obrzydliwa.

Gość gość
Ja nie Proszę w temacie o opinie na swój temat. Mam taką ochotę i ciekawi mnie to ile kobiet myśli o tym samym. Jeśli wchodzisz tutaj aby oceniać i pouczać innych to zmień forum albo czytaj ze zrozumieniem temat. Widocznie to temat nie dla ciebie.

Gość gośćSS
No nie zdecydowanie nie dla mnie.Mi do milosci takiej prawdziwej nie potrzeba sexu.

Gość gość
Zadając kolego pytanie dlaczego tak chcę zrobić zdradza Cię że jesteś facetem a pytanie jest do kobiet. Mam taką ochotę i ciekawi mnie ile kobiet tak ma jak ja. Nie mam na tę chwilę zamiaru się rozpisywać dlaczego.

Gość gość
Oczywiście ja też kocham psa, kota a sexu z nimi nie uprawiam. Chyba że Ty masz inne poglądy...