Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znosze mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

idac ulica przechodze na bok, byle tylko nie patrzec na twarze mezczyzn. plakac mi sie chce jak ich widze. oblesne chamskie oportunistyczne swinie. inne dziewczyny sa rozpieszczane, adorowane a ja musze tylko wysluchiwac obelg. jak mam przetrwac na tym swiecie skoro nie moge isc do zakonu bo tam jeszcze mnie czeka tylko zbiorowa rozpacz innych nieszczesliwych kobiet ?

Gość gość
Ja tez nie znosze mezczyzn ale nie wybieram sie do klasztoru. Nie cierpie ich adoracji. Ich zaklamania kiedy chca tylko jednego. Witaj w klubie.

Gość gość
Kota sobie zaadoptujcie i będziecie szczęśliwe :)

Gość gość
wszystkich

Gość gość
To nie jest smieszne. Nie doceniasz potegi depresji.

Gość -> Oczywiście, chcemy TYLKO sexu. W ogóle nie chcemy się całować, przytulać ani rozmawiać. Spędzać czasu z wami też nie chcemy!! Zamiast tego wolimy chlać browary, oglądać piłkę nożną w TV, oglądać gołe d**y na redtubie oraz gadać na temat sprzęgła w naszej beemwicy.

Gość gość
Skad wiesz, ze ona ma nadwage?

Gość gość
To ja napisałam o depresji na którą "choruje" od lat i uwierz mi nie mam nadwagi, a to zła choroba. U mnie też objawia sie niechecia do mezczyzn.

Gość gość
może jesteś lezbą

Gość gość
i akceptuję tylko Bruce'a Willisa ze stanu na 1985r. w moim tv. wystarczy mi :)

Gość gość
Gia, jaka ty tępa jesteś pod przykrywką udawanej ironii. Ani to mądre, ani zabawne:o

Gość gość
Nie jestem autorką. Weszłam, bo przyciągnal mnie tytuł. A choroba nie wybiera. I nie szukam porady. Nawet specjaliści nie sa w stanie mi do końca pomoc. Niechec do mezczyzn objawia sie przez pewne krzywdy, a nie problemy z wyglądem. Od euforii po depresje. Ciezkie zycie. U mnie. nie wiem jak u autorki. Powodzenia. Tak tylko sie wypowiedzialam.

gość dziś Albo radzisz albo cię tu nie ma

Gość gość
Ja nie powiem , że nie lubię mężczyzn w ogóle , lecz nie znoszę chamstwa dużej ich części. Nie jestem żadną miss , lecz na pewno ładną kobietą i wkurzają mnie ich chamskie zaczepki i odzywki. Są tak żenujący jakby nie mieli matek i sióstr, bo pewnie innym dali by w pysk , jakby ktoś je zaczepiał w ten sposób, jak wielu to robi w stosunku do mnie. 10 % to mężczyźni umiejący się porządnie zachowywać w stosunku do kobiet i giną w powodzi męskich chamów i gburów.

Gość gość
To co znosisz?

Gość gość
Przytulamy gościa z 21:30 oraz autorkę :) Tulu.

gość dziś Nie jestem autorką. Weszłam, bo przyciągnal mnie tytuł. A choroba nie wybiera. I nie szukam porady. Nawet specjaliści nie sa w stanie mi do końca pomoc. Niechec do mezczyzn objawia sie przez pewne krzywdy, a nie problemy z wyglądem. Od euforii po depresje. Ciezkie zycie. U mnie. nie wiem jak u autorki. Powodzenia. Tak tylko sie wypowiedzialam. ggg zawsze tak szybko odpuszczasz?

Gość gość
Giaa , zrób sobie z p***y akwarium i hoduj tam rybki. Im opowiadaj swoj***ajeczki.

Gość gość
W ironicznie złośliwym dowc***e poruszasz się jak słoń w składzie porcelany Giju.

Gość gość
znoszę tylko Bruce'a Willisa ze stanu na 1985r. w moim tv :)

EEE, stać cię na więcej :D Nie rób offtopa bo Cię wywalą na zbity pysk i co ty zrobisz dzidziuś :D

Gość gość
Nie odpuszczam. Mnie rani Twoja ironia. Dlatego nie ma sensu rozmawiać. Dobranoc.

Gość gość
Nikt mnie nie wywali, ty powinnaś o tym wiedzieć najlepiej buraczana mądralo :)

Dobranoc, pamiętaj żeby z szatni parasolkę zabrać, szkoda by było gdyby tak została na pastwę losu :( samiuteńka