Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból piersi , nie do zniesienia

Polecane posty

Gość gość

Witam , jestem w 12 tygodniu ciąży i dzisiaj będąc w chłodni przez 10 min moje piersi zaczęły mnie strasznie boleć dosłownie ból był nie do zniesienia. Piersi bolą mnie od początku ciąży lecz takiego bólu nie przeżyłam nigdy. Czy Wy tez miałyście coś takiego ze spotkaniem z zimnym powietrzem? Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam.

Gość gość
A co robiłaś tyle czasu w chłodni? Może przemroziłas się? A co na to lekarz? skontaktuj się z ginem.

Gość gość
To chyba normalne. Mi tez kilka razy zmarzły piersi w ciazy tak ze myslalam ze pękną az bólu :) Pamietam jak wybraliśmy sie z mężem nad morze miesiac przed porodem (porod na październik) i wiał zimny wiatr. My poszliśmy sie przejsc na plaze. Ojjjj szybko stamtąd uciekałam :P bo cycki bolały niemiłosiernie hehe. Przygotuj sie bo po porodzie jak gdzies zawieje zimnym wiatrem a bedziesz karmić piersią to tez szybko bedą ci marzły piersi mimo kilku warstw ubrania.

Gość gość
Tak. W ciąży miałam niesamowite bóle aż mi łzy stały jak tylko zawialo lekko. Prawie całkiem musiałam zrezygnować ze spacerów bo nie dało się ubrać tak żeby nie bolalo. Teraz karmię piersią i prawie tego nie odczuwam.