Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evvelinn

Imię dla dziecka

Polecane posty

Myślę nad imieniem dla córki... Urodzi się już niedługo bo w maju. Jestem już mamą 5-letniej Zosi i 3-letniej Lenki. Jak mogłabym nazwać trzecią córeczkę? Więc ja myślałam nad imionami: Basia, Łucja, Klementyna, Kamila, Pola, Nadia, Sara, Anastazja ale nie wiem czy to będzie dobry wybór.

Gość gość
Skoro masz dwie córeczki o krótkich imionach, to trzeciej tez przydałoby się krótkie. Może być: Kaja, Ada, Nela, Olga, Nina, Ida, Inga, Sara, Klara, Ala.

Gość gość
Łucja, Róża, Laura, Liwia, Iga, Klara, Ada, Adriana, Pola, Daria, Blanka, Bianka, Sara, Paulina, Eliza, Ewa, Olga, Jaśmina, kalina, Zoja, Kaja, Aurelia, Paula, chociaż podejrzewam, że bardziej będą ci się podobały imiona bardzo popularne, tak jak imiona dwóch pierwszych córek, bo Zosia i Lena bardzo popularne mimo, że z całkiem innych bajek np. Amelia, Natalia, Maja, Hania, Alicja

Gość gość
może napisz jakie ty masz typy to będzie można coś doradzić

Więc ja myślałam nad imionami: Basia, Łucja, Klementyna, Kamila, Pola, Nadia, Sara, Anastazja ale nie wiem czy to będzie dobry wybór.

Gość gość
każdemu podobają się inne imiona.Zaraz zaczniemy Ci tu kalendarze przepisywać. Lepiej zaproponuj kilka imion i postraramy się doradzić. Niestety pewnie też trafisz na hejterki...