Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydka i beznadziejna ze powinnam jakis medal dostac

Polecane posty

Gość gość

Albo trafic do ksiegi tego jak to sie pisze nie wiem ginesa. Jestem Niska Grubawa Prawie glucha Nie widze na jedno oko Prawie lysa Brzydka z twarzy taka ropucha Dlonie masakra paznokcie obieraja mi sie jak cebula Mam zero gustu , wiem ze jestem zawsxe ubrana masakrycznie Wlasciwie to jestem takim gownem po co ja zyje to nie wiem Kiedys by mnie pewnie w cyrku pokazywali :o

Gość gość
przede wszystkim masz depresję i powinnaś poszukać pomocy.

Gość gość
Niska -u kobiety to nie wada. Ja ma 152 cm. Masz szansę u niskich i wysokich mężczyzn :) Grubawa -ja też i włąsnie chudnę. Plecam filmiki motywacyjne na yotube z cyklu "udało mi się schudnąć, motywacja". Dają niezłego kopa. Co ciekawe, ja chudnę dzięki temu, że co rano piję wodę z cytryną, nie jem białego pieczywa i sklepowych słodyczy. Polecam stronę w necie "Kierunek zdrowie". Prawie glucha -tu nie pomogę, jedynie apatry słuchowe, chyba jest w nich jakiś wybór: mniej, bardziej dyskretne, do tego fajna fryzura. Nie widze na jedno oko -widzisz na jedno oko. Mogło być gorzej ;) Prawie lysa -w zwiazku z problemami z paznokciami podejrzewam słabe odżywianie się. Jedz nieprzetworzoną żywność, dużo warzyw, kasz, orzechów itd. Smaruj włosy olejkiem rycynowym -bardzo pomaga!!! Zarzywaj cynk. Brzydka z twarzy taka ropucha -oj tam :) Jak co druga z nas :))) Schudnies zto i rysy twarzy sie zmienią. Dlonie masakra paznokcie obieraja mi sie jak cebula -to brak jakiś składników odżywczych, zacznijn się zdrowo odżywiać, zażywaj cynk i pólki co jeszcze jakieś witaminy. Mam zero gustu , wiem ze jestem zawsxe ubrana masakrycznie -to nie jest tak. Po prostu jak nie jesteś szczupła, ubrania nie leżą tak fajnie. Na szczupłym nawet szmata ajnie wygląda. Widzisz ile problemów się rozwiąże, gdy ZDROWO schudniesz :) Wlasciwie to jestem takim gownem po co ja zyje to nie wiem Kiedys by mnie pewnie w cyrku pokazywali -tu już psychoterapeuta pomoże. I modlitwa działa cuda, a nic nie ksoztuje oprócz czasu i otworzenia serca na Pana Boga :)

Gość gość
Nie mam depresji , wstaje rano , jezdze do pracy , zajmuje sie domem w miate sil

Gość gość
9.22 bardzo madry i rzeczowy wpis. Autorko wystarczy zaczac od czegos malego np. zamiana bialego pieczywa/makaronu/ryzu na razowe, rzucenie slodyczy, a pozniej juz jakos pojdzie. Moja kuzynka miala takie samo myslenie 6 mcy temu. Nie ma problemow ze sluchem, ale reszta tak jak ty. Dzis zjechala ze 132kg na 85, poprawily jej sie wlosy, paznokcie, cera, zdrowo sie odzywia i nawet zaczela cwiczyc (tzn chodzic szybkim marszem i czasami troche podbiegac). Jej samopoczucie stalo sie lepsze, poznala faceta (jt po rozwodzie), nagle ciuchy zaczely fajniej lezec itp itd. Wiec zacznij od czegos malego, a wtey to poprowadzi do wielkich rzeczy- tylko cierpliwosci i troche samodyscypliny :) Powodzenia!!!

Gość gość
Ale problem polega na tym ze ja w ogole nie jadam ani nie pije slodkiego nawet jogurtow owocowych nie kupuje bo ja strasznie nie lubie slodkiego smaku .. Chleba nie jem bo tez nie przepadam za co od dziecka dostawalam ochrzan od matki ze bez chleba wszystko jem :o Oj taz z dwa lata temu to ja bylam szczupaczek straszny 47 kg wazylam . Fryzury zadnej nie zribie bo mam prawie lysa glowe mam przeswity skory

Gość gość
Cere mam zj****a isucha a zmarchy wylaza jak grzyby po deszczu Sa dziewczyny grubawe ale ladne z ladnymi wlosami ladna twarza a ja? Kazdy kg idzie mi w gebe w podgardle i w biodra , robia sie takie poduchy nad dupa z tluszczu . :( Jak mi go tego zaczely wlosy leciec jak przejechalam reka i mialam pykiel wlosow w garsci to moja mam powiedziala - o boze!

Gość gość
Uspokój się

Gość gość
Uspokuj sie ?? Jestem slepa glucha tlusta lysa ale jasne uspokoje sie przeciez to takie mile jak cie wszelakie gownodopada jak mi los dal najgorsxy szit

Gość gość
A nie zażywałaś ostatnio antybiotyku? Mojej mamie wyleciała połowa włosów po terapii antybiotykowej (dwa antybiotyki pod rząd). Włosy już odrastają, ale wiadomo, to jest proces, który wymaga czasu. Jest taki lekarz konkretnie od włosów, tylko nie pamiętam jak się nazywa, poszukaj w necie. Moja mama była u takiego. Koniecznie reguralnie zażywaj cynk i nacieraj włosy olejkiem rycynowym. Zażywaj też witaminy, bo te rozdwajające się paznokcie i wypadające włosy to moim zdaniem na bank brak jakiś składników odżywczych. Nie zaszkodzi zrobić morfologię krwi. Jeśli wyjdzie Ci słabe żelazo, polecam codziennie herbatkę z pokrzywy -niesamowicie podnosi żelazo! Musisz się przyjżeć swojej diecie, popglądaj filmiki "Kierunek zdrowie" lub poczytaj tą stronę. To, że słodkiego nie jadasz to super, teraz trzeba dojść do tego, co Ciebie tuczy. To może być np. wędlina, napoje sklepowe. Trudno powiedzieć jak to jest w Twoim ypadku. Musisz sama do tego dojść. Koniecznie zacznij się zdrowo odżywiać, a zniknie połowa problemów. Wspomagaj ćwiczeniami, a lepiej się poczujesz. Może zapisz się gdzieś, na jakiś kurs, albo do jakiejś wspólnoty.

Gość gość
Rozumiem autorke. Mam kompleks szczuplej twarzy, odwrotnie jak u autorki tluszcz odklada mi sie wszedzie poza twarza. Wyglada to komicznie, ciagle widze jak ludzie na mnie patrza mam wrazenie ze kazdy sie ze.mnie smieje. Niektóre kobiety nie dbaja o siebie a sa atrakcyjne, to przykre bo przecież to nie ich zasluga, na brzydote wrodzona lekarstwa nie ma. A ludzie uwielbiaja sie wyśmiewać widuje ludzi około 40stki gdzie babka szturcha męża by zerknął na mnie później glupie usmieszki. To okropne, brak urody to ciągle upokorzenia

Gość gość
wspolczuje ci... nie ma co pisac "ludzie patrza na wnetrze", bo patrza na powloke i to bardzo, ale jednak strasznie smutne te twoje wpisy, przykro sie robi jak to czyta, nie powinnas tak gardzic soba, napewno jestes wartosciowa osoba i wyglad cie nie definiuje! pracujesz, zajmujesz sie domem, nie jestes jakims pasozytem. Pogadaj z psychologiem.

Gość gość
kochane jestescie wszystkie, dzieki za rady wlosy mi juz leca od 5 lat jeden lekarz powiedzial ze to stres i odeslal do domu drugi zrobil badanie krwi (laskawca ze mu sie chcialo) i zwykle tsh na szybkiego powiedzial ze w normie i mam wiecej nie zawracac gitary trzeci lekarz prywatny dermatolog patrzyl patrzyl krecil kciukami i dal mi wcierke po ktorej wlosy wypadly mi do konca a skura stala sie sucha i swedzaca , pozniej doczytalam ze to byly silne sterydy :o czwarty lekarz powiedzial zebym sobie z tym do ginekologa poszla bo moze to hormony piaty lekarz ginekolog zapytal czy noemalnie miesiaczkuje , powiedzialam ze tak , fakt mam bardzo obfite od kilku lat , bardzo bolesne , potrafie miec mroczki z bolu przed oczami , rozwolnienie , bola mnie kosci jak na grype przy miesiaczce ale pojawiaja sie regularnie tylko ja nie moge z domu do pracy dojechac nie zalejac majtek ( to jest godzina drogi musze na ta godzine miec super tampona i nocna podpaske ) a on mi na to ze jak sa regularne to nie mam problemow z hormonami a na bole miesiaczkowe i kosci dostalam ketanol :o jestem tak zrazona do lekarzy ze poprostu sie poddalam , jeszcze mi dietetyk zostal bo tez nie wiem dlaczego z 47 kg utylam do 60 bez zmiany trybu zycia i jedzenia? i moze jeszcze tryholog? ale ja juz w zadna pomoc nie wierze pewnie wydam kase i splawia mnie aparaty sluchowe mam i nosze ale to nie zmienia faktu ze jak czasem zapomne to nie radze sobie bo malo co slysze , oko jedno jest przyczyna wielu moich wpadek np kiedys szlam i walnelam glowa w latarnie , no ludzie pekali ze smiechu ale ze mnie niedorajda i gapa!

Gość gość
skora oczywiscie ( pewnie sie jeszcze kilka kwiatkow znajdzie bo wale byki jak szybko pisze )

Gość gość
kup sobie ziemie okrzemkowa super działa na paznokcie. Ja tez zawsze mailam problem z paznokciami a teraz sa tak mocna jak stal ;)

Gość gość
dzieki zakupie :) jak nie pomoze to nie zaszkodzi przynajmniej jak te sterydy na wlosy :o

Gość gość
Kochana badalas tarczyce??? Od tego zacznij, wiele objawów wskazuje że coś z nią u Ciebie nie tak! To się leczy, biegnij do endokrynologa nawet prywatnie, szkoda życia, masz szansę szybko wrócić do formy!

Gość gość
Tylko koniecznie endokrynolog nie internista! Specjalista zleci badania pod kątem konkretnych chorób tarczycy, skąd jesteś Autorko? Jeśli z okolic Łodzi to mogę Ci polecić konkretne nazwiska.

Gość gość
ale mi jeden lekarz robil badanie krwi i powiedzial ze w normie , ja jeszcze myslalam ze to kortyzol bo trzy lata temu przezylam silny stres trwajacy kilka miesiecy wrecz trauma ja zawsze bylam nieurodziwa ale jak bylam szczupla o mialam wlosy ( aparatow nie bylo za uchem widac )ktore moglam zaczesywac upinac , umalowalam sie , chodzilam na szpilkach to calkiem w miare sie czulam , znajomych zawsze mialam a teraz od kilku lat unikam wychodzenia z domu teraz jak sie na siebie patrze to wlasnie mi sie skojazylo ze kiedys to by mnie na lancuchu w cyrku prowadzali panie i panowie ! kluskowata lysa baba z jednym okiem , nie klaskac prosze bo ona glucha !

Gość gość
najważniejsze że nie jesteś pryszczata, ja mam przez to traumę od dziecka!

Gość gość
bardziej by mi Trojmiasto pasowalo

Gość gość
kwestia czasu z tymi pryszczami jak to sie mowi na pochyle drzewo to i koza skacze , pryszcze pewnie dostane

Gość gość
Autorko dostajesz order z kartofla :classic_cool: A w ogóle to nie jęcz tylko poka cycki! :classic_cool:

Gość gość
Noxelia to ty? :D Teraz tu piszesz? :P

Gość gość
Niska , krępa i brzydka No to przegrałaś życie 152cm to zaleta? :D 160cm moze tak , ale ponizej wyglada sie jak dziecko

Gość gość
mam 159:o no przegralam , to znaczy ja nawet nie gralam w zycie ,od razu dostalam w pakiecie wszystko co najgorsze od dziecka bylam szpetna , nawet slyszalam jak dorosli z rodziny mowili ze jestem brzydkim dzieckiem

Gość gość
Zjedz oreo to wyładniejesz :)

Gość gość
Zjedz oreo to wyładniejesz usmiech.gif x a ty jestes tak glupia /glupi na codzien czy tylko debila w sieci udajesz?