Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa123

Faceci, chcielibyscie zeby kobieta zawalczyla o Wasza uwage lub milosc

Polecane posty

Oczywiście, że kobiety walczą o mężczyzn i to normalne, codzienne zjawisko, ale mają do tego swoje kobiece metody, bo trudo oczekiwać, żeby kobieta walczyła jak facet, a facet jak baba. Kobieta ma cały arsenał możliwości, bo przecież walka o drugą osobę nie zprowadza się do nachalnego napraszania i wysyłania propozycji wyjścia na randkę ;)

Gość gosciowa123
To troszke inna sytuacja. Co 5 minut mam inny pomysl, zawsze bylam taka niezdecydowana. Ale teraz mysle, moge wyslac ta wiadomosc, jak nie bedzie nic chcial to i tak go juz nie zobacze wiec nawet jak poysli sobie o mnie zle to nic mi do tego.

Hanusia123 dziś ale czy on zaznaczył, że to Ty masz być tą zabiegającą ;) ? Ponadto pamiętaj, że "zabiegać" nie oznacza jednorazowego zaproszenia na randkę - zabiegać i starać oznacza wielokrotne próby, na różne sposoby :) Więc może ten chłopak czeka aż będziesz bardziej zdecydowana i chce się przekonać, że Tobie rzeczywiście na nim zależy ;)

Haniusiu, i jeszcze jedno :) on może lubi, jak kobieta zabiega, ale to nie znaczy, że musi się z tą kobietą umawiać :) hehe, taki sobie chłopaczek, co to lubi być adorowany ;)

Gość gosciowa123
Kierowac sie sercem czy rozumem?

Gość gość
Myślę że rzecz się rozbija o pewne stereotypy, a one są wciąż żywe u obu płci.

Gość gość
Kierowanie się tylko sercem lub tylko rozumem to ślepa uliczka. Przecież człowiek to istota rozumna.

Gość gość
To podpowiedzcie lepiej jak kobieta ma walczyc o faceta , ktory ma dziewczyne ale staral sie o ta druga , zabiegal , dawal sygnaly , robil kilka podejsc a ona czymala go na dystans . Teraz on sie wycofal a ja go kochalam zawsze . On juz nie probuje , a ja nie mam tez odwagi prosic o spotkania .Wiem ze jemu kiedys bardzo zalezalo .Jakie to sa kobiece sposoby walki o milosc.

Gość Asia1234554554
Myślę, że jeśli on nie chce kontaktu, a Ty go będziesz do niego namawiać to nie będziesz miała godności. Skoro on nie chce ciagnąć znajomości to powinnaś go olać, gdzie Twoja godność i ambicja?

Gość Asia1234554554
Poza tym jeśli tak zrobisz to jestem przekonana, że to będzie gwódź do trumny waszego związku

Gość gość
A w jaki sposob ten zajety chlopak zabiegal? Wiesz, jak jest zajety to ja bym sie nie pchala. Nie bez powodu z kims jest, a co nim moglo kierowac to tylko on wie. Niekoniecznie uczucie albo nie az takie jak bys chciala. Jesli jest zajety dla wlasnego dobra odpusc sobie,to sie nie udaje.

Gość gość
Asia - kolejna królewna z drewna. Walczcie dziewczyny o swoje, bo o szczęście warto powalczyć.