Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa9999

Taki jeden facet

Polecane posty

Gość jaaaaaaa9999

Cześć, Dziwi mnie zachowanie pewnego faceta wobec mnie, bo nie rozumiem co jest grane. Poznaliśmy się w pracy, jakieś 4 miesiące temu i w sumie nie rozmawiamy ze sobą bo rzadko się widujemy. Zaczęło się od przedstawienia się i sprawiał wrażenie mocno zainteresowanego moją osobą jako kimś nowym. Później już tylko mi się przyglądał. Robi to zazwyczaj jak nie patrzę. Przyłapany nie spuszcza wzroku dopóki ja tego nie zrobię. Na portalach społecznościowych wysyła mi zaproszenia. Ale nie odzywa się, nic nie napisał nigdy, a w pracy mam wrażenie, że raczej mnie omija, jakby bał się przywitać. Co to ma być? Bo ja nie rozumiem... Raz nawet odniosłam wrażenie, że mnie nie lubi, tak na mnie jakoś dziwnie spojrzał, tak mi się przyglądał... A jak przyszło nam raz do rozmowy (oczywiście służbowej) to jego teksty były dość dwuznaczne.

Gość jaaaaaaa9999
No nie, bo ja tak się do ludzi nie odnoszę.

Gość jaaaaaaa9999
Nie kreuje wyimaginowanych wizji. Nie wiem jak się do gościa odnosić, bo poznać się zawsze możemy i z wieloma osobami można, a ten ani się nie odezwie, ani nie oleje. Nie rozumiem takiego zachowania, ot co. Nie wiem skąd Ci się te wyimaginowane wizje wzięły, ale to chyba Ty je masz.

Gość jaaaaaaa9999
zawsze szczery - widzę, że temat Ci nie leży, więc go zostaw, znajdź inne ciekawsze, gdzie wypowiesz się szerzej w temacie

Gość jaaaaaaa9999
No dobra przyznam się szczerze, że on mi się podoba. Szczególną uwagę przyciąga jego krocze. Raz jak się z nim mijałam na korytarzu nie mogłam odwrócić wzroku od jego męskości a później byłam skrępowana, bo soki waginalne spłynęły mi aż po same kolana.

Gość jaaaaaaa9999
Ty wyżej, nie podszywaj się. Masz jakieś problemy seksualne?

Gość jaaaaaaa9999
Ma któraś z was podobne historie za sobą? Trudno mi określić co to ma być to jego zachowanie..

Gość gość
Pewnie się w Tobie zabujał ale dał sobie spokój.

Gość gość
Miłość w pracy, to jak argentyńska telenowela. Przeleci taki wszystkie, a jak pojawi się nowa, to ja chętnie też. Teraz się wstydzi, ale pewnie za jakiś czas mu przejdzie, i będziesz przeleciana kobito, tak jak tego chcesz.

Gość jaaaaaaa9999
Oj chciałabym, dzisiaj rano musiałam wyjść do toalety pobawić się paluszkami, jego widok nie daje mi spokoju. Już mi ulżyło, ale co ja bym zrobiła by spędzić z nim wieczór.

Gość gość
chce cię przelecieć w konferencyjnej

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawde czuje, co mysli, czy macie przed sobą przyszłosc napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Namiary na nią to tarocistkasofii@wp.pl