Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na egzaminie na prawko ma się wszystkie parkowania ?

Polecane posty

Gość gość

Tzn wszystkie trzeba zaliczyć, czy się losuje ?

Zdawałam rok temu;miałam tylko 1-najzwyklejsze parkowanie przodem;w losowaniu nie było parkowań;myślę,że to zależy od instruktora :) czego zażąda podczas jazdy po mieście.

Gość gość
Dzięki. Bo ogólnie nie lubię parkować tyłem, średnio mi to wychodzi. Parkowanie równoległe, raz mi się uda, raz nie :D

Gość gość
chyba tak ale po co sie z tym uzerac? ja zamówiłem prawko kolekcjonerskie z szybkieprawojazdy.pl i odtąd mam sporo problemów mniej, dokumencik jest naprawde solidnej roboty

Gość gość
Parkowanie masz 1, a jakie to zalezy tylko od instruktora. Najczesciej prostopadle przodem z tego co wiem, tylem sie juz nie praktykuje.

Gość gość
Na egzaminie jest jedno parkowanie. Pamiętam jak się stresowałam, na które trafię. Na szczęście na kursie na prawo jazdy w szkole www.koszela.com.pl instruktor nauczył mnie perfekcyjnie parkować, ale wiadomo, że jakiś stresik był

Gość gość
Jest to rzecz oczywista i to sprawia do dnia dzisiejszego, iż jeszcze się nie zdecydowałam na zrobienia prawka jazdy. Dla siebie wybrałam dzięki http://clubcard.com.pl/ prawo jazdy kolekcjonerskie.

Gość MateuszKocur
Też mam prawko kolekcjonerskie tylko, że kupiłem je na offshoreidcards com xD Zdecydowanie lepsze jakościowo niż to z clubcard com pl no i cena niższa xD

Gość gość
Prawka jeszcze nie robiłam, ale na mojeauto.pl czytałam, że to chyba zależy od egzaminatora