Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona000010001

Miejsca na sex

Polecane posty

Gość napalona000010001

Jakie macie miejsca na sex poza sypialnią i jakie wrażenia? :D np sex w lesie, w aucie

Gość gość
Lubię klimat małych hotelików , jak właściciele i obsługa wie , że jestem tam z kimś tylko na bzykanie. Zawsze wtedy staram się ubierać jak d******* skąpo i wyzywająco. Nie staram się wtedy być cicho w czasie seksu , chcę żeby słyszeli moje orgazmy.

Gość gośćmirek4
Lubię przyrodę las parki i takie klimaty

Gość gość
Domek nad jeziorem.Ja i chłopak.Weekend w lipcu.Seks raz za razem.Wieczorna kąpiel na golasa.Sperma na falach jeziora. Poprzednie wakacje.

Gość gość
My mieliśmy kilka razy w naturze z kochankiem.Był to seks w obecności męża przez tydzień co dziennie. Mąż bezpłodny i chodziło o zapłodnienie. Mąż oparł się o drzewo przytulił mnie pochyloną podniósł sukienkę rozchodów pośladki i wargi byłam bez majtek i kochanek we mnie wchodził spuszczał się w cipkę mąż dopiero w domu dostawał cipkę do użycia do woli. Zaszłam i urodziłam dzidziusia mąż był przy porodzie. Gdy zaplanujemy kolejne dziecko również skorzystamy z takiego dawcy bo w klinikach jest to droga przez mękę i mniej intymności niż my mamy podczas zapłodnienia.