Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noclegi w Legolandzie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś nocował w Legoland Hotel lub w Lalandii? Jedziemy do Legolandu i zastanawiamy się jak to sensownie zorganizować, żeby nie tracić czasu na dojazdy.

Gość Azealia
Może znajdziecie coś w pobliżu za rozsądną cenę. Poszperaj na serwisach jak bookapart, coś powinno się znaleźć.

Gość gość
My nocowalismy w Legoland Hotel. Wszystko ok, porządny hotel. dzieciaki w Legolandzie się wyszalały, a my razem nimi. Kupcie sobie wcześniej bilety, żeby nie tracić czasu na stanie w kolejkach. Fajna jest parkmania.pl, kupicie w dobrych cenach bilety. I obsługa jest pierwszorzędna.

Gość gość
Dzięki za cynk, byłam na stronie Parkmanii, fajna, przejrzysta strona, super pomoc pani na infolinii, dostałam różne podpowiedzi, poza tym można placic w zlotowkach, nie trzeba mieć karty kredytowej! Jest możliwość płatności przez dotpay a nawet w ratach (jest taka opcja w dotpay - co mnie bardzo miło zaskoczyło). No i plusem jest szybka realizacja. Wszystko jest wytłumaczone po polsku, wiec jak sie nie zna jezyka to jest bezpiecznie, wiadomo, co się kupuje.

Gość gość
My tez korzystamy ze strony Parkmanii. Zwłaszcza, że u nas to wszystko jest zawsze na ostatnią chwilę. Czasem decydujemy się dzień wcześniej albo tego samego dnia. Dobrze, że jest taka mozliwośc szybkiego kupienia biletów, bo u nas planowanie wcześniej to duży problem.