Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarta na słodko czy na ostro, słono.

Polecane posty

Gość gość

Jak robicie tartę? Bardziej na słodko, np z owocami, czy raczej bardziej wytrawną?

Gość gość
Ja wolę na słono raczej ze szpinakiem sa pyszne, mozzarella do tego, mniam, palce lizać:D ale polecam wam robić w formach silikonowych, albo szklanych najlepiej odstaje i łatwiej się je zmywa, w sklepie dajar sa takie formy nawet w kształcie serca jest wiec można zrobić dla ukochanej osoby coś pieknego :D

Gość gość
żałosny spam... :/

Gość gość
Ja robię z kolei na słodko. Często używam na wierzch śliwelli lub truskawelli. Moje dzieciaki uwielbiają śliwki w czekoladzie. :-)

Gość gość
U nas w rodzinie lubimy słodkości. Owocki w syropach, dobre konfiturki i tego typu różne smakowitości. Ostatnio zakochałam się w przetworach eterno. Maja smaki, jakie pamiętam jeszcze z dziecinnych lat. Tak się jadło u mojej babci...

Gość gość
Eterno ma fajne chili ogóreczki i buraczki z papryką. Polecam spróbować!

Gość renata1011
Na słodko! zdecydowanie :D a najsmaczniejsza tarta jest z Naturalnie owocowe Stovit (ja najczęściej wybieram wiśnie) wykładam to na kruche ciasto, potem zalewam niewielką ilością owocowej galaretki i wszyscy zachwycają się moim ciastem :)

Ja akurat kupuję bo nie lubię piec ;) To polecam na słodko z Limoni bo mają takie dobre ciasteczka Tartelline i tort Crostatta di frutta - w sumie nie wiem, które lepsze :)

Gość gość
Na słodko. Dodajemy albo truskawellę albo owoce w syropie. Eterno ma bardzo fajne i jest w czym wybierać.

Gość gość
A gdzie te owoce w syropie Eterno można kupić??

O widzę, że jest tu więcej fanek smacznych domowych przetworów od Eterno, ja zwariowałam na punkcie owoców w syropie - są przepyszne i rewelacyjne zarówno do zimowych rozgrzewających herbatek jak i mrożonych ice tea 🙂