Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AreKS

SPA nad polskim morzem

Polecane posty

Gość AreKS

Szukam SPA z Hotelem i dobrą kuchnią nad morzem. Nie, nie w górach, nie w Poznaniu. NAD MORZEM. Najlepiej Polskim bo za granica jest ostatnio bombowa. Chodzi mi głowie o opinię ludzi którzy gdzieś byli i im się podobało. Z tego co przeglądam internet to najwięcej dobrych opinii ma Unitral w Mielnie.

Gość gość
Dobre opinie, bo dobry hotel. Byłem tam rok temu. Skusiłem się ich promocją wakacyjną. Koszt moich wakacji był podobny do takich za granicą. Ale za granicą nigdzie nie będziesz mieć tylu opcji. Ja przez te kilkanaście dni czułem się bardzo odprężony. Mam nadzieję, że przekonam żonę na jeszcze jeden wypad do Unitralu

Gość Skullman
Dobry wybór. Byłem w Unitralu dwa razy. Wygodny hotel, dobre spa. Masa promocji wakacyjnych. Obsługa na najwyższym poziomie.

Gość Dadaa23
Całkiem sporo tego jest, jak chcesz znaleźć najlepsze oferty to porównywarki mają zdecydowanie najlepsze. Kwestia też jaki standard szukacie, nie wiem czy kojarzycie Idea Spa Travel dość nowy dobrze rokujący projekt z bazą samych sprawdzonych miejsc, a z racji rozwoju i promocji portalu ceny są naprawdę bardzo atrakcyjne. Ciekawe hotel ze SPA to hotel Grand Lubicz w Ustce naprawdę miejsce godne polecenia jak zaznaczysz Ustka i poszukasz przez http://www.ideaspa.com.pl/ to powinno Ci bez problemu go znaleźć.

Gość gość
A może spa w górach.... my z mężem dopiero co wróciliśmy z weekendu w www.borowydwor.pl. Coś fantastycznego.... bardzo wypoczeliśmy w hotelowym spa. Hotel w pięknym miejscu .... świeże po wietrze ...nic dodać nić ująć.