Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaroKaro

Najlepsze księgarnie internetowe

Polecane posty

Gość MaroKaro

Witam, Fajnie byłoby tu zebrać najlepsze księgarnie internetowe. Jak wiadomo rynek szybko się zmienia i czasem ciężko znaleźć dobrą firmę. Ja od trzech miesięcy korzystam z inbook.pl. Podoba mi się to, że dostawa jest bardzo tania. I odbieram przesyłkę po drugiej stronie ulicy. Wybór książek naprawdę spory. Szkoda tylko, że mam tak mało pieniędzy na ksiązki

Gość gość
ja swoją mam jedną ulubioną i jej nie zmienie. Matras ma extra ksiązki , extra szybką dostawę i extra promocję. mają księgarnie stacjonarną jak i internetową. Warto tam zajrzeć.

Gość kornik książkowy
Z Martasa też korzystam :) Czytam.pl mają rownież korzystne ceny. Ze stacjonarnych (Warszawa) polecam Dedalusa.

Gość Terrier
ooo ja też ostatnio przekonałam się do inbook.pl. Przekonali mnie głównie swoją ofertą, która jest ogromna. Mój numer jeden

Gość gość
Też korzystam tylko z internetowych księgarni ze względu na promocje, ale teraz więcej pisze niż czytam i być może też wydam niedługo z rozpisani.pl pierwszą książkę.

Gość gość
Ja czesto zaglądam do księgarni Bernardinum.... maja fajne nowości i przystępne ceny.

Gość gość
e-ksiarzki.pl

Gość Tymoteusz1
Przecież główną kwestia w zakupach internetowych jest cena. W związku z tym jak dla mnie tania księgarnia internetowa to dobra księgarnia. Ostatni bardzo często zaglądam do http://bonito.pl/ bo mają prawdopodobnie najniższe ceny w Polsce. Lubię wykorzystywać takie okazje.

Gość gość
Ostatnio mi podpasowała księgarnia Edyp ze strony www.edyp.pl Wybór książek jest bardzo duży, praktycznie znalazłem każdy tytuł jakiego szukałem. Ceny mają fajnie obniżone, jak sobie porównywałem z innymi księgarniami to tutaj praktycznie każda pozycja jest o te kilka – kilkanaście procent taniej, a wcale nie odbijają sobie tego na kosztach wysyłki, które też są małe

Gość maszka54
Jakby ktoś z Was szukał dobrej księgarni internetowej w Wielkiej Brytanii, warto zapoznać się ze stroną https://rewolucja.co.uk mają dobre ceny i duży wybór, sprzedają także polskie gry planszowe. Wysyłka jest niedroga, bo trzeba zapłacić niecałe 2 funty, w przypadku większego zamówienia dostawa jest darmowa.