Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni tak dążą do seksu analnego?!?!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szczęśliwym związku od kilku lat, jest nam dobrze w łóżku, ale niestety ostatnio pojawił się temat seksu analnego:/ On bardzo na to naciska, a ja kompletnie nie mam na to ochoty!Dlaczego faceci tak bardzo chcą pukać nas w tyłek?Czy to wewnętrzne pragnienie czy edukacja stron xxx?...

Gość gość
mam 35 lat, jestem kobietą, mialam 6 facetow w stalym związku i ZADEN nie chcial anala, wiec to są jakies bzdury, że tylu chce anala, nie wierzę w to !

Gość gość
bo macie tak fajne tyłki i piękne wypięte obie dziureczki że jest mus skosztować anuska

Gość gość
ja mam 31 lat i powiem wam ze tez mam ochote na anala. kiedyś z zona próbowałem 2 razy niby mówiła ze przyjemnie w miare ale później nie chciała już. ale jak ją pieszczę po cipce to masuje jej rowek i nie narzeka ale palca nie wkładam. ja chciałbym ja zaspokoić na rozne sposoby, żeby cała drzała i latała. ale na anal już nie naciskam

Gość gość
prawda jest taka,że prawie każdy chce,ale mało który boi się przyznać..

Gość gość
najpierw niech wsadzą sobie wibrator albo banana w tyłek i sami zobaczą czy to fajne. jak mój facet z czymś takim wyskoczy, to chyba dostanie ode mnie kasę na dziwke :) bo ode mnie na pewno TEGO nie dostanie.

Gość gość
a dziurki maacie piękne to fakt, jak się widzi to chce się włozyc

Gość gość
ale kobiety maja orgazmy analne, wiec może spróbujecie zamiast od razu oddzucac. jak nie będzie przyjemnie to nie będziecie tego robic

Gość gość
co poradzić jak te dupcie takie piękne? samo się robi.

ja nigdy nie chciałem, niektóre same sie pytały. W pupe ciasno wchodzi więc dla wielu facetów przyjemniej jak pipa już rozjeżdżona

Gość gość
ja mam grubego bez zelu ciężko nawet po seksie to kobieta mowila ze chodzi z dziura miedzy nogami na drugi dzień, ze ja tak rozepchało- powinna się cieszyc

Gość gość
Mysle, ze gdzies cicho i w milczeniu faceci o tym fantazjuja. Ci odwazniejsi o tym mowia i pytaja o to swoje kobiety. Ci co juz probowali, pamietaja na cale zycie...

Gość gość
masakra!przecież to taka gejoza...

Gość gość
zanim zaczniecie hejtować to najpierw spróbujcie analika :) ja Laski osobiście polecam, ale jedynie pod warunkiem,że : 1. kochacie go 2. facet jest mega delikatny (nie traktuje do końca dooopki jak cipki, jak w kiepskim p****lu), 3.jesteś rozluźniona, 4. jest dużoooo nawilżaczy 5. będzie to miało miejsce sporadycznie - raz na kilka miesięcy (na dłuższą metę można wyłapać nietrzymanie kupy:/)

Gość Sami nie teges
Każdy chce spróbować czegoś nowego. Co Ciebie tak dziwi autorko?:)

Gość gość
jako kobieta nigdy nie miałam takich ciągot. będąc dziewicą fantazjowałam o seksie waginalny, oralnym. ale nigdy analnym. dla mnie w odbycie ruch odbywa się w jedną stronę, odrzucało mnie, jak musiałam kiedyś sobie włożyć czopek. mam nadzieję, że facet, z którym będę nie będzie miał takich oczekiwań.

Gość Sami nie teges
To przychodzi z wiekiem Koleżanko. Ta ciekawość z drugiej strony. 😴

Gość gość
Nie masz ochoty to się nie gódź na to i tyle, a to czego chce facet to jego sprawa i jego problem.

Gość gość
To jest niestety problem obojga. Bo po pierwsze - jak facet czegoś nie dostanie w domu to może tego poszukać sobie gdzie indziej. Po drugie - ja bym się źle czuła, jakbym miała świadomość, że mój mężczyzna czegoś potrzebuje, a nie może tego dostać.

Gość gość
nie gódź się na takie rzeczy, bo psujesz rynek! :)

Gość aron
Niemożna przez całe życie suszi wp******lać.

Gość gość
Bo po pierwsze - jak facet czegoś nie dostanie w domu to może tego poszukać sobie gdzie indziej x Związek to kompromisy i zrozumienie drugiej strony, jeśli ktoś stawia warunek i grozi odejściem, to niech sobie idzie, po co trzymać kogoś takiego i marnować z nim życie... dziś chce analu, jutro trójkąta z inną, a potem wymyśli cos innego. Tylko idioci robią coś wbrew swojej woli, aby uszczęśliwić drugą stronę, nie na tym polega związek.

Gość gość
Nie wiem czy to ja jestem dziwną kobietą czy wy prawie wszystkie tutaj. Mam 22 (partner 30) lata jestem młoda mam i miałam tylko jednego partnera seksualnego jesteśmy razem od 5 lat i kochamy się. Uprawiamy seks analny od czasu do czasu, seks oralny pojawia się za każdym razem i nie wiem skąd wasze oburzenie. Przecież to normalne. Są inne bardziej pruderyjne rzeczy na które fakt faktem mona się oburzac. Ale co się dziwić jak dużo dziewczyn oralu nie uprawia. ;) masakra. ..

Gość gość
Dokładnie to przychodzi z wiekiem, ciekawość.MM

Gość gość
dziś chce analu, a jutro przyprowadzi Ci owczarka,żeby Cię wydymał :( masakra!!

Gość gość
Wczesniej czy pozniej facet interesuje pupcią swojej ukochanej. To jest zupełnie normalne i naturalne. Jednak ważna jest JAK ZAWSZE wzajemna zgoda, szacunek i dyskrecja. Seks analny uprawiali od niepamiętnych czasów. Znany był w Babilonii, później Rzymie, Grecji. W Grecji był tak powszechny, że zyskał miano "miłości greckiej" czyli po prostu anal.

Gość gość
jak już się zdecydujesz to pamiętaj o lewatywie :)wiem co mówię!

Gość gość
znam kobiety, które dążą do seksu analnego,wiec nie oczerniajmy panów.

Gość joanna12323
Ja nieraz sie spotkałam z takimi propozycjami, ale zawsze odmawiałam bo nie kręci mnie to i tyle, może wielu facetow to jakos tam podnieca, ale dla mnie to obrzydliwe i nie mam na to najmniejszej ochoty

Gość gość
gość dziś Bo po pierwsze - jak facet czegoś nie dostanie w domu to może tego poszukać sobie gdzie indziej x Związek to kompromisy i zrozumienie drugiej strony, jeśli ktoś stawia warunek i grozi odejściem, to niech sobie idzie, po co trzymać kogoś takiego i marnować z nim życie... dziś chce analu, jutro trójkąta z inną, a potem wymyśli cos innego. Tylko idioci robią coś wbrew swojej woli, aby uszczęśliwić drugą stronę, nie na tym polega związek. x ależ ja zgadzam się i nie zrobiłabym czegoś wbrew własnej woli. po sama zaczęłabym się zastanawiać, czy taki związek ma sens.