Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni tak dążą do seksu analnego?!?!

Polecane posty

Gość gość
dlaczego?bo są zwierzętami!!

Gość gość
głupie k***wskie d****i!na starość będziecie miały stomię, sprawdźcie na wiki co to,a w najlepszym wypadku nietrzymanie g****a!

Gość julka_koszulka
Jak dla mnie to nie jest to aż takie złe. Ważne aby ten partner był stały, bo gdybym miała robić coś takiego z obcym facetem, to musiała bym chyba nie mieć mózgu i poczucia moralności, ale z mężem, po kilku latach spędzonych razem...Why not? Mi się to podoba, o ile facet chce to zrobić ze mną z miłości, a nie dlatego,że naoglądał się tego w internecie czy na kasetach, dla mnie ogólnie osoby podniecające się d******* w monitorze są skończone.

Gość gość
a na koniec nasrajcie sobie na łeb :)

Gość gość
gość dziś Ty też bo twoja pani będzie ci wsadzać dildosa w dupsko i w cewkę moczową uległy kundlu!

Gość gość
Dominacja to zwierzęcy instynkt u faceta. Dlatego niektórzy faceci lubią ostro. Lubią klepnąć kobietę po tyłku, trzymać za włosy, mocno ścisnąć. To jedne z przejawów. --- tak jak okładanie kobiety pięściami, pasem, darcie ryja, gwałty itp. jakby mnie złapał za włosy to bym z*****ała, jestem przeczulona na ich punkcie.

Gość gość
Jesteś jedną z tych niedotykalskich? brrr

Gość gość
nie, jestem pokarana klątwą rzuconą przez babkę mojego ex-a, przez to gwałtownie wypadały mi włosy, a odrost już nie jest taki silny. takie życie :)

Gość gość
Analny seks uprawiamy od dawna i podstawa delikatność partnera wtedy nie ma bólu lecz czysta przyjemność. Mamy czasami seks z wymianą partnerów lecz kochanek nie bierze mnie analnie bo ma za dużego. Mąż analnie się kocha ze mną i po dobrym wymyciu z kochanką bo również żona tamtego nie daje rady z mężem analnie robi jej ból. Analny seks ma być przyjemnością a nie bólem.

Gość gość
Czemu nie , wpadka nigdy się nie zdarzyła. Kiedyś spróbowałam i czasem robię to z mężem. Kwesta rozluźnienia i chyba bliskości. Nie mam z tym problemu, choć nie zawsze chce.