Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni tak dążą do seksu analnego?!?!

Polecane posty

Gość joanna12323
A i seks ogólnie uwielbiam, ale analny mnie by obrzydzał, poza tym bałabym się "wpadki" wiadomo jakiej, a mimo przygotowania i lewatywy mogłaby sie zdarzyć ,a to byloby okropne... Tzn pewnie by sie nie zdarzyła jeśli ktos sie dobrze przygotuje do takiego seksu, ale jednak zawsze istnieje ryzyko

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy to ja jestem dziwną kobietą czy wy prawie wszystkie tutaj. Mam 22 (partner 30) lata jestem młoda mam i miałam tylko jednego partnera seksualnego jesteśmy razem od 5 lat i kochamy się. Uprawiamy seks analny od czasu do czasu, seks oralny pojawia się za każdym razem i nie wiem skąd wasze oburzenie. Przecież to normalne. Są inne bardziej pruderyjne rzeczy na które fakt faktem mona się oburzac. Ale co się dziwić jak dużo dziewczyn oralu nie uprawia. oczko.gif masakra. .. x ojej ojej jaka masakra, bo nawet oralu nie uprawiają. jesteś nie tylko młoda, ale i głupia. tolerancja może przyjdzie z czasem.

Gość gość
Jak ludzie się kochają i szanują to obojętnie jaka wpadka nie zrobi na nikim wrażenia

Gość joanna12323
Co do seksu oralnego nie mam nic przeciwko, zawsze jest to jakas gra wstepna, ale analny to już ble, nie podnieca mnie... Chociaż nie jestem pruderyjna osoba i lubie seks to sa w nim pewne rzeczy na ktore bym sie nie zgodzila

Gość gość
x ojej ojej jaka masakra, bo nawet oralu nie uprawiają. jesteś nie tylko młoda, ale i głupia. tolerancja może przyjdzie z czasem. TY NAJWIDOCZNIEJ BARDZO OGRANICZONA.

Gość joanna12323
22:02- no nie wiem, mojej kolezanki narzeczony byl przy porodzie i od tego czasu unika seksu, a co dopiero taka "smierdzaca niespodzianka"...Caly czas mimo paru lewatyw bym sie napewno stresowała podczas seksu Już nie mowiac ,ze to jest niepodniecające, obrzydliwe i pewnie bolesne

Gość gość
obrzydlistwo i sodomia!!

Gość gość
Do większości kobiet wypowiadajacych się tutaj? To co wy w tych łóżkach stołach pralkach łąkach robicie? 4 pozycje tylko i nic więcej? Bez oralu bez anala . Naprawdę współczuję. Otwórzcie się bardziej dziewczyny. Myślałam cały czas że ja jestem jakaś sztywna ale teraz widzę że dla mojego partnera jestem boginia seksu.

Gość gość
Do 22:05 najwidoczniej ten facet to dupa a nie facet.

Gość gość
powiedzmy to raz i głośno: ANAL ZAWSZE BOLI, kwestią zmienną jest tylko czy boli mniej czy bardziej! kazdy chłop, który namawia na to swoją kobietę sam najpierw powinien się nadziać na dupą na bolca!

Gość gość
Do 22:05 nie robie żadnej lewatywy przed. Nigdy nie przytrafiła mi się żadna wpadka . Jest to inne uczucie na początku troszkę może lekko niekonfortowe ale z każdym kolejnym ruchem coraz bardziej przyjemne. I nie mówcie że owoce morza są niedobre dopuki ich nie spróbujcie.

Gość joanna12323
Ale ja nie czuję potrzeby próbowania tego, czy to tak ciezko zrozumiec? A robienie czegos wbrew sobie mija sie z celem bo w seksie nie chce sie do niczego zmuszac

Gość gość
gość dziś x ojej ojej jaka masakra, bo nawet oralu nie uprawiają. jesteś nie tylko młoda, ale i głupia. tolerancja może przyjdzie z czasem. TY NAJWIDOCZNIEJ BARDZO OGRANICZONA. x chyba ty. nawet nie zrozumiałaś komentarza...

Gość gość
Seks analny uprawiali od niepamiętnych czasów. Znany był w Babilonii, później Rzymie, Grecji. W Grecji był tak powszechny, że zyskał miano "miłości greckiej" czyli po prostu anal.-- --- a to nie było tak, że anal był wtedy zarezerwowany tylko dla gejów, jeńców/niewolników (jako akt dominacji nad pokonanymi)? :)

Gość gość
dziś dokładnie. chciałam seksu klasycznego - spróbowałam. to samo z oralnym. a jak ktoś twierdzi, że tego nie rozumie, że jego życie seksualne jest ciekawsze, to niech pomyśli o swingersach, tych, co sikają na siebie, albo robią na siebie kupę itp, itd. dla nich wasze pożycie też jest nudne i oni tez was nie rozumieją.

Gość gość
22:17 a co ma tolerancja do komentarza. Nikogo ani nie namawiam ani nie obrażam. Przescieradlem nikogo tez nie chce być. Dziwię się tylko bo do tej pory myślałem że o całkiem normalna sprawa a to raczej tolerancji niepodlega. ;)

Gość gość
22:19 Słuszna uwaga. Akt dominacji. To taka nieuświadomiona męska odwieczna potrzeba, dominacja nad kobietami. Seks analny jest tego najwyższym wyrazem.

Gość gość
A co jeśli facet chce dominować a drugim razem być zdominowanym ? To oznaczało ze chce urozmaicić seks

Gość gość
Joanna12323 Piszesz o wstydzie, że wyjdzie coś niechcianego, że będzie niehigienicznie, że skompromitujesz się a facet obrzydzi. Podpowiem Ci coś. Faceci dobrze wiedzą do czego jest dupa. Mimo to fantazjują o analu z kobietą. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Dla faceta jest to tak przyjemne, że przykrywa całą perwersyjno-niehigieniczną resztę.

Gość gość
Do 22:30. Jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
gość dziś 22:17 a co ma tolerancja do komentarza. Nikogo ani nie namawiam ani nie obrażam. Przescieradlem nikogo tez nie chce być. Dziwię się tylko bo do tej pory myślałem że o całkiem normalna sprawa a to raczej tolerancji niepodlega. oczko.gif x jeżeli dla kogoś nieuprawianie oralu, tudzież powstrzymywanie się od dowolnej czynności seksualnej jest "masakrą", to jest to po prostu osoba o bardzo wąskich horyzontach.

Gość gość
no ale dominacja względem jeńców to fatalna sprawa, bo ich się traktowało jak przedmioty. ciekawe czy takie coś (tego typu odbiór kobiety jako rzeczy przez faceta) nie istnieje przypadkiem w podświadomości mężczyzn uprawiających sex analny.

Gość gość
Bo są gejami

Gość gość
22:33 tu nie ma co gdybac głównie chodzi o dominację. Też uważam że to normalne i nogdy żadnej lewatywy nie robiłam. A rada żeby zaproponować ze najpierw wsadzić się coś facetowi w tyłek też jest nietrafiona. Słyszałaś o męskim punkcie g lub o masażu prostaty. Mogłabyś zafundować mężowi.

Gość gość
22:33 Oczywiście, że tak! Dominacja to zwierzęcy instynkt u faceta. Dlatego niektórzy faceci lubią ostro. Lubią klepnąć kobietę po tyłku, trzymać za włosy, mocno ścisnąć. To jedne z przejawów.

Gość gość
Ale z ręką na sercu dziewczyny. My też lubimy się czuć jak ulegle suczki. Więc czemu nie spełniać swoich potrzeb?;)

Gość gość
gość dziś Dlatego ja lubię uległe kundle i wsadzać im dildosa w dupska

Gość gość
22:32 Kobietą a co?

Gość gość
Ja miałam pewne obawy co do analka. Gdy spróbowałam to sama pragnę seksu analnego. Zawsze wcześniej robi mi lewatwe bo widział przy porodzie przy ktorym był jak to się robi. Orgazm analny jest potężniejszy niż do pochwowy.

Gość gość
Do 22:58. Nic . Tylko w końcu normalna odpowiedz napisana przez kobietę. ;)