Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczkachabrowicz

znacie przypadek samotności do końca życia

Polecane posty

Gość janeczkachabrowicz

Macie kogoś w rodzinie albo wśród znajomych, kto został do końca życia sam? Nie chodzi mi o owdowienie, ale o takie osoby, które nigdy nikogo nie miały albo były w jednym, dwu itd związku, może nawet małżeństwie, ale po rozstaniu w wieku 20, 30 , 40 paru lat już nigdy sobie nikogo nie znalazły? Chciały, szukały, ale nie znalazły?

Gość gość
Znam samotnych ludzi, ale jeszcze nie umarli, więc nic jeszcze nie wiadomo.

Gość gość
jak ktos chce to znajdzie.

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś Znam samotnych ludzi, ale jeszcze nie umarli, więc nic jeszcze nie wiadomo. xxx No właśnie wiem, ale nie o takich mi chodzi. Bo ci są teraz sami, ale to sie może zmienić. Nie wiem, tak się mówi, że każda potwora i potwór kogoś sobie znajdą, a jeśli nie każdy? Mówi się też, że jak kto szuka to znajdzie. Ale mówi się też, że jak ktoś za bardzo szuka to tego nie znajduje. Mówi sie też, żeby nie szukać a samo przyjdzie. Ale bo ja wiem, jak tak będzie się siedziało i czekało to najwyzej listonosz zapuka do drzwi z rachunkami i tyle.

Gość gość w trampkach
Znam panne 78 lat, ale bardzo sie tym szczyci

Gość gość
Trzeba wychodzic do ludzi,ciagle kogos nowego poznawac , miec znajomych,znajomi tez maja znajomych i wtedy sie kogos pozna , kogos, kto tez juz nie chce byc sam.

Gość janeczkachabrowicz
gość w trampkach dziś Znam panne 78 lat, ale bardzo sie tym szczyci XXX ale chciała być sama/ Bo to różnica. Jak ktoś nigdy nie chce żwnić się czy wychodzić za mąż, czy też woli życ samemu to kwestia wyboru tej osoby i jest w porządku.

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś Trzeba wychodzic do ludzi,ciagle kogos nowego poznawac , miec znajomych,znajomi tez maja znajomych i wtedy sie kogos pozna , kogos, kto tez juz nie chce byc sam. xxx To wiem. A jeżeli i tak nie działa? Znajomi wszyscy prawie pożenieni , maja znajomych tez z dziećmi. A jak się wychodzi to poznaje tylko kobiety albo zajętych mężczyzn ?

Gość gość
tak znałam dwie stare panny, były siostrami, nikogo nie miały, mieszkały razem kłóciły sie i wkońcu na stare lata zaczadzily sie i razem zmarły:/

Gość gość
W mojej rodzinie mężczyźni żenili się późno, po 35, czy 40, 45 r. życia

Gość gość
Takich jak piszesz tez znam, kobieta po 30stce ktora chciala i chce kogos poznac ale z nikim jej sie nie uklada, ma chyba za duze wymagania co do wygladu i zachowania. Tak samo facet 50 lat, ktory szukal szukal zostal wykorzystany przez jedna druga i w koncu sobie odpuscil

Gość gość
sa ich tysiace

Gość gość
ale czekaj moja sasiadka, gruba, niska, brzydka, znalazla faceta w wieku 38, jak miala 39 slub, a 40 dziecko, to wszystko sie moze zdarzyc

Gość gość
Ja znałam taki przypadek. Facet został porzucony w wieku 42 lat. Po 3 latach nieudanych poszukiwań nowej partnerki powiesił się :(

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś Takich jak piszesz tez znam, kobieta po 30stce ktora chciala i chce kogos poznac ale z nikim jej sie nie uklada, ma chyba za duze wymagania co do wygladu i zachowania. Tak samo facet 50 lat, ktory szukal szukal zostal wykorzystany przez jedna druga i w koncu sobie odpuscil XXX Ale nie o nich mi chodzi. Oni jeszcze żyją , teoretycznie moga poznać kogoś. To się nie liczy. Nie wiadomo, co będzie np za pół roku.

Gość gość
A moja ciotka panna ma 82 lata, myslisz ze kogos jeszcze znajdzie?

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś ale czekaj moja sasiadka, gruba, niska, brzydka, znalazla faceta w wieku 38, jak miala 39 slub, a 40 dziecko, to wszystko sie moze zdarzyc xxxx Czyli znalazła. xxx gość dziś Ja znałam taki przypadek. Facet został porzucony w wieku 42 lat. Po 3 latach nieudanych poszukiwań nowej partnerki powiesił się xxx Tak, tu można tak powiedzieć, z drugiej strony był jeszcze młody, nie wiadomo jakby się jemu dalej potoczyło życie. Ja znłam jeden przypadek - kobieta nigdy nie chciała męża i dzieci, chociaż miała adoratorów. Drugi przypadek w rodzinie- osoba jest sama, ale nie wiem dlaczego a nie mam śmiałości się pytać . Ma około 70 lat. Może nawet więcej.

Gość gość
Kilka pan koło 70.Ich zwiazek za młodu nie satysfakcionował rodzicow.Eleganckie,nawet fajne,bardzo zasadnicze.Jeszcze kilka lat temu jak jednej matka zyła to mowiła ze załuje ze tak krotko core trzymała,ale facet od lat jes milionerem a poł wieku temu wsiokiem

Gość gość
Znam wielu ludzi kobiet i mężczyzn co późno spotkali sowich przyszłych mężów, czy kobiet. I o dziwo są nadal w związkach małżeńskich, mają dzieci.

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś Znam wielu ludzi kobiet i mężczyzn co późno spotkali sowich przyszłych mężów, czy kobiet. I o dziwo są nadal w związkach małżeńskich, mają dzieci. XXX ile to jest póżno? 30 lat/ 40?

Gość gość
- kobieta 38/39 l., ślub, dziecko 40. - kobieta -36l., ślub, dziecko 38 - facet 39, ślub, bez dzieci - facet 46 l., ślub, bez dzieci; - facet 48l. ślub, dziecko; - facet 59, lat, ślub, bez dzieci

Gość gość
no to juz wszystko znasz

Gość gość
ale to ich dzieci czy czyjes?

Gość gość
Od razu do głowy przyszła mi moja nauczycielka z podstawowki. Uroda nie grzeszyla, ale wyroznialo ja ludzkie podejście i pomocna dłoń. Niestety w wiejskich realiach nie było jej dane poznać godnego partnera, bo ci właściwi podejrzewam jej nie chcieli, a wykształcona kobieta nie zdecydowała się na kolesia spod budki z piwem, co oczywiście jest zrozumiałe. Kilka lat temu slyszalam,ze znalazł się amator, ale kiedy ma się przeszło 50 lat, zerowe szanse na dziecko, to po co partner- stary dziad??? Do wspólnego prania czy gapienia w tv?

Gość gość
Te dzieci to ich wspólne. Znałam jednego mężczyznę, co był samotnym kawalerem, nie ożenił się ponieważ miał jakąś tam narzeczoną ale ona umarła chyba w młodości. Potem nawet nie próbował z kimś być. Znam taki przypadek że dziewczyna w ciąży, zmarła w dzień swojego ślubu- nieszczęśliwy wypadek.Narzeczony wiele lat był sam, po latach się ożenił i ma dzieci. - Kobieta w ciąży a narzeczony w dzień ślubu ginie na przejściu dla pieszych. Kobieta rodzi ich dziecko, żyje sama z dzieckiem. - Kobieta w dzień swojego ślubu, wraca od fryzjera, ginie w wypadku samochodowym; - Kobieta dzień przed weselem, zatruwa się oparami w aucie, będąc z innym facetem. Kochanek przeżył.

Gość gość
Jak zamierzasz mieć 50 lat i być zgrzybiałym starcem to droga wolna:D Będziesz taki :D hahaha Matko, na świecie ludzie cieszą się z życia do 90tki. A u nas 30 tka to już wiek średni, 40 stka - dużo już nie przystoi, najlepiej baran na głowie i spódnica do kostek a 50 tka - to już z balkonikiem chodzi. Paranoja.

Gość gość szarik
szarik...

Gość janeczkachabrowicz
gość dziś - kobieta 38/39 l., ślub, dziecko 40. - kobieta -36l., ślub, dziecko 38 - facet 39, ślub, bez dzieci - facet 46 l., ślub, bez dzieci; - facet 48l. ślub, dziecko; - facet 59, lat, ślub, bez dzieci xxx Tak, podobno to się zdarza, takie odnalezienie siebie nieco później.

Gość gość
Kobieta panna, lat 44, ślub on wdowiec, dzieci wspólnych brak. Żyli ze sobą z 22 lata, on umarł. - Kobieta panna, po 40 dokładnie nie wiem ile, ale tak w przedziale 43-46, wykształcona, mądra, na stanowisku, ładna, zgrabna, sexowna, facet wykształcony, na stanowisku, przystojny, po 40 tce, chyba po rozwodzie.