Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocisko23

Mój facet był prawiczkiem!

Polecane posty

Gość kocisko23

Mój facet przyznał mi się że był prawiczkiem, nauczyłam go wszystkiego i teraz mam najlepszy seks jak lubię bo robi wszystko tak jak lubię ale trochę to trwało. Dodatkowo traktuje mnie jak księżniczkę i nie przyznałam mu tego ale go chyba kocham. Problem w tym że ja miałam przed nim 20 facetów, przyznałam mu się ale boję się że mu coś do głowy strzeli i mnie zdradzi bo będzie chciał zobaczyć jak to jest z inną. Ja mam 23 lata a on 28. Co myślicie, czy któraś z was była z prawiczkiem który był w takim wieku, jak to się skończyło?

Gość Kathrine
Nie martw się jeśli Cię kocha to Cię nie zostawi nawet jeśli popełnisz jakieś głupstwo :)

Gość kocisko23
widać że mnie kocha, nawet mi to powiedział ale się bał bo wcześniej powiedział to jednej swojej przyjaciółce, a raz takiej szmacie z którą był miesiąc, nie spał z nią ale go mocno poniżyła, mam zamiar obić jej buźkę jak ją spotkam. Powiedział mi że mnie kocha po trzech miesiącach bycia razem, bał się bo myślał że go zostawię jak mi to powie ale nie zostawiłam go chociaż stanowczo za wcześnie mi to powiedział :) Był jeszcze jeden problem mianowicie jeden mój były mówił że będzie bił każdego faceta z którym będę, już dwa lata z nim nie jestem ale pobił dwóch, i raz jeszcze jednego co tylko ze mną tańczył. Mi natomiast jak z nim byłam złamał nos. Niedawno szliśmy miastem a on zobaczył że idę z moim facetem, on był pijany i do mnie ty k***o i na niego z łapami a mój facet strzelił go dwa razy w pysk i tamten się wywalił a ja go jeszcze po pysku przekopałam. Myślałam że mój były zabije mojego faceta a tu się okazało że mój facet wygrał. Mój były ma 184 cm wzrostu i 110 kg waży a mój facet 178 i niecałe 80 kg ale ćwiczy boks i na siłowni. Z charakteru mi sie cipką wydawał a tu taka niespodzianka. To był jeden z najlepszych dni w moim życiu :)

Gość gość
qrwa jaka by głupia jesteś,,,

Gość kocisko23
a niby czemu? Bo znalazłam faceta który nie traktuje mnie jak szmaty? Myślisz że nie żałuję błędów które popełniłam w życiu? On o wszystkim wie i to akceptuje, powiedział że nie może mieć pretensji do mnie za to co robiłam wcześniej a robiłam dużo. Puszczałam się, brałam narkotyki a nawet trochę dilowałam, biłam się a nawet siedziałam przez trzy miesiące w więzieniu. On o wszystkim wie ale widzi też że się zmieniłam.

Gość kocisko23
to nie prowo po co bym miała coś takiego wymyślać. Ale widać że tu wiele osób nie obchodzi jak ktoś ma szczęśliwy związek. O wiele bardziej popularne są tematy jak którąś bije mąż (współczuję oczywiście) albo jak któraś faceta zdradziła.

Gość gośćfajnaja
hehe uśmiałam sie jak napisałaś o tej bójce z byłym,jakos śmieszno mi sie zrobiło nie wiem czemu a do przeszłosci nie ma co wracać jesli sie zmieniłaś,zycie jest krótkie,trzeba cieszyć sie miłością

Gość kocisko23
No właśnie, nawet nie wiesz jak ja się cieszyłam że on dostał po ryju, bałam się bo myślałam że on rozerwie mojego faceta a tu proszę, taka niespodzianka. Nie spodziewałam się tego po moim a tu proszę, taka niespodzianka :)

Gość kocisko23
mój jest spokojny i nieśmiały więc myślałam że tamten go zabije a patrzcie jak się s*******n nadział. Nie wiem sama jak mogłam być z kimś takim. Ciekawi mnie jak on się czuł :)

to że prawiczek to nie znaczy że pipa. Przeprowadzano badania w 2003r okazało się że samotni faceci którzy nie uprawiają seksu mają więcej testosteronu i są bardziej "męscy" od tych którzy żyją w stałych związkach. Prawik może bać się seksu ale nie koniecznie prać po pysku

Gość kocisko23
ale jak z nim rozmawiałam to często się nie bił, od tej sytuacji to trzy lata wstecz. Widocznie widział że ja jestem zagrożona i nie chciał wyjść przy mnie na pipkę. :) jedyne czego mi szkoda to że mordy tamtego cwela nie widziałam po tym jak dostał ;)

Gość kocisko23
z 20 uprawiałam sex :( 15 to było jedno max pięć razy, ogólnie przygody. Z 5 natomiast byłam w związkach

Gość gość
ale się puszczalskiej fajny prawik trafił. Jak niczego nie popsuje to pewno będzie jej mężem. A czemu porządne dziewczyny nie mają tyle szczęścia do facetów?