Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cariee

Czy on moze czytać moje smsy?

Polecane posty

Gość cariee

Mam takie pytanie. Czy mój były partner może mieć dostęp do moich smsów? Łazi za mną, zyć nie daje, śledzi, chce, bym wróciła. CZy jest taka możliwość, że on poprzez swój telefon może czytać moje sms-y, które dostaję lub wysyłam? Z moim telefonem nie miał bezpośrednio do czynienia, bo mam już inny, ale numer tel. mam ten sam. Czy on może widzieć sms-y, które wysyłam lub dostaję?

Gość gość
Jak jest bardzo bogaty to może sobie kupić prywatny BTS do którego będzie sie logował twój telefon i wtedy może, ale to kosztuje grube tysiące.

Gość cariee
A tak zwyczajnie- bez tego BTS nie ma takiej mozliwości? Bo ja już w schizy wpadam. Aha, a telefon mam starej generacji przez jakiś czas (mój nowszy sie zepsuł)- mam teraz taki sprzed 9 lat, czyli nie ma bloototh, nie korzystam z aplikacji różnych, internetu itp. Po prostu stary model telefonu- czy to aby nie sprzyja jakimś włamaniom lub instalowaniu mi na nim na odległość jakich świństw umożliwiających kontrolę?

Gość gość
bez BTS-a nie ma, o ile nie miał twojego telefonu w reku, a telefon który masz nie pochodzi od niego (nie wgrał żadnej aplikacji itp). Jeszcze jest możliwość że wynajał jakiegoś detektywa czy kogoś kto taki BTS ma, ale tak czy siak, bez tego się nie da.

Gość cariee
Nigdy nie miał tego telefonu w ręku, detektywa raczej nie wynajął, bo sam za mną łazi i szpieguje.

Gość gość
co nowy telefon to nowy telefon :D

Gość cariee
A na odległość, znając tylko mój nr telefonu nie jest w stanie wgrać mi jakiejś aplikacji? Bo ostatnio jakiś komunikat pojawił mi się podczas włączanie tel. na wyświetlacza a ja odruchowo kliknęłam "akceptuj"i nie wiem, co to było.

Gość gość
Musiałby sparowac telefony przez bluetooth, a ten możesz wyłączyć. Nie da się bez BTSa odczytac nawet numeru nieznanej osoby, była o tym dyskusja, wielu facetów o tym marzy by miec numer dziewczyny która obok nich siedzi w autobusie czy pociągu, bez pytania jej o to.

Gość cariee
Mój telefon nawet nie posiada bluetooth- bo to stary telefon jeszcze z biało czarnym wyświetlaczem. mam go tymczasowo.

Gość gość
no dobrze/ ale tak jak są keyloggery na komp. tak na bank sa takie programy na tel. a może otworzy akurat na komórce maila który jej jakoś tel zainfekuje? a może zainfekuje kom. przez wejście na lewy fb profil, który cię zaprosi do znajomych? a może odbierając połączenie z jego nr tel., a może odczytując smsa od niego? a może na androidzie podając te same dane do konta na google, co jest teraz wymuszane wręcz, a śledząc cię na kompie i mając zalogowany do google twoj tel. sprawa jest prosta. myślę, że może być takich opcji w piss,du i wcale nie trzeba mieć czyjć telefon fizycznie w ręce żeby przejąć nad nim kontrolę. obym sie myliła.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
No ok. ale ona pisze, ze nie wchodzi na internet z telefonu, ani na jakieś aplikacje, bo ma stary typ telefonu narazie- taki z czarno- białym wyświetlaczem jeszcze, czyli pewnie całkiem stary.

Gość gość
Jeśli to Nokia 3310 lub coś podobnego to w ogóle nie ma się czym przejmować.

Gość cariee
Nie otwieram maili przez ten telefon, ani żadnych profili typu fb, ani niczego internetowego, bo to stary typ telefonu, nie ma czegoś takiego jak korzystanie na nim z takich aplikacji, bo ma malutki biało czarny wyświetlacz- a nie kolorowy LCD. mam też nowy tel, ale on ma inny numer, którego on nie zna i ten tel. jest zepsuty, nie używam go, używam teraz przez miesiąc tego starego, włożyłam do niego kartę z tym numerem, który on do mnie ma właśnie. Ten telefon jest taki: https://pl.wikipedia.org/wiki/Nokia_8210

Gość cariee
To telefon podobny do nokii 33 10 właśnie, też z takim wyświetlaczem i funkcjami. Właśnie z tych starych.