Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet

Polecane posty

Gość gość

mnie oszukuje że chodzi do pracy. Cały czas się wypiera i mówi że sobie coś wymyślam a ja wiem że mnie oszukuje. Co mam zrobić?

Gość gość
przestać go nazywać swoim facetem. co więcej słowa te wprowadzić również w czyn. A, nie! przepraszam. ty misia kochasz, a on się przecież zmieni :classic_cool:

Gość gość
Właśnie nie wiem czy go kocham, to nie pierwsze jego kłamstwo ale teraz to już przegiął. Pewnie że bym go zostawiła, tylko że ja nie mam pracy ( przynajmniej go nie oszukuje że do niej chodzę ) nie mam kasy i nie mam gdzie się wyprowadzić. Ale straszne to uczucie żyć z takim kłamcą. Nie wiem jak mam wyjść z tej sytuacji. Bez pracy, bez kasy, bez możliwości gdzie indziej zamieszkania :/ szukam pracy ale jak na razie bez rezultatów.

Gość gość
A wy mowicie, ze kobiety leca na kase...

"Szukam pracy ale bez rezultatow" Slabo szukasz widac. Poza tym zanim go poznalas to gdzie mieszkalas? Jak nie pracujecie oboje to za co zyjecie???

Gość gość
Ciekawe.

Gość gość
Jestem z nim 7 lat. Wcześniej wynajmowałam pokój ale wtedy pracowałam. Na razie żyjemy z oszczędności które już się kończą. On pracował na budowie ale przez zimę był zastój w pracy i mi się przyznał dopiero po miesiącu jak przyszło do wypłaty a wypłaty nie było. Teraz mówił że robota ruszyła znowu i że tam z powrotem pracuje a ja wiem że nie pracuje i wychodzi tylko do tej niby pracy i wraca o 18 dziś rano się z nim o to pokłóciłam to zaczął mnie wyzywać od idiotek że sobie coś wymyślam a ja nic sobie nie wymyślam, ale on idzie w zaparte.