Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból szyi, pomocy, zaraz zwariuję!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, 2 tygodnie temu wstałam rano z potwornym bólem szyi i karku. Byłam przekonana, ze źle spałam, same wiecie - czasem zła poduszka albo ułożenie i potem jest problem. Ale to ciągnie się dwa tygodnie już, nie miałam kiedy iść do lekarza ale chyba nie mam wyjscia. Boli mnie pół potylicy po prawej stronie + mam duże trudności z poruszaniem głową. Może któraś z Was przchodziła coś podobnego?? Rano wzięłam diclac, trochę przeszło, ale wcale nie do konca. boli tak jakby mnie ktoś okładał z tyłu głowy i po szyi bejzbolem, jakby to wszystko było stłuczone :(

Gość gość
Bez zastrzyków się nie obejdzie... ja tak kiedyś miałam z barkiem, myślałam, że mi przejdzie, a było tylko gorzej :(

Gość gość
też tak miałam dostałam zastrzyki olfen i przeszło

Gość gość
Moja siostra tak miała - wstała i w ogóle nie mogła ruszyć normalnie szyją, ogromny ból. Pojechała na IP i dostała zastrzyk i rzeczywiście po godzinie ból jej odpuścił. Więc szybko do lekarza lub IP, aby dłużej sie nie męczyc.

Gość gość
Ja podobnie jak dziewczyny wyżej - do lekarza po zastrzyk.

Gość gość
zastrzyk sprawi ze bol tylko na chwile zniknie. Z takim bolem to trzeba isc do terapeuty metody mckenziego http://www.mckenzie.pl/ ktory znajdzie przyczyne bolu i wtedy zacznie sie leczyc przyczyne a nie tylko tlamsic bol