Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyniejestemkobieta

czy to jest normalne? kobiety

Polecane posty

Gość czyniejestemkobieta

wezcie mi prosze wytlumaczcie, bo ja tego nie rozumiem facet wybiera sie na wieczor kawalerski, wyjezdza o 3 nad ranem, do domu zaprasza wszystkich kumpli, ktorzy z nim leca - wylatuja za granice, do hiszpanii, ma razem ze swoja narzeczona malutkie dziecko, ktorym sie trzeba caly czas zajmowac, wiadomo no i tak ona, ta kobieta wstaje z nim przed 3 i jak przyjezdzaja jego kumple, ta im robi herbatke i podaje piwo; oni siedza w salonie, jej facet nawet d**y nie ruszy; przy okazji dodam, ze facet traktuje ja bardzo czesto jak gowno; moj facet, ktory tam jest mowi o tym z zazdroscia, ze ten ma taka super dziewczyne; a mi rece opadaja jak cos takiego slysze; co wiecej, jak opowiadam o tym innym dziewuchom, to one uwazaja, ze nie ma w jej/jego zachowaniu niczego nienormalnego

Gość Princessinthesky
Ja tam uważam że w związku trzeba dać sobie trochę swobody, przecież wieczór kawalerski to jeden weekendowy wyjazd, po co histeria z tego powodu? Może następnym razem to ona pojedzie na panieński albo na weekend do spa?

Gość gość
to nie jest nienormalne ponieważ normą jest takie zachowanie u kobiet też są tak wychowywane przez swoje matki

Gość gość
mentalność niewolnicy i tyle jeżeli ktoś pozwala się wykorzystywać to ludzie z tego korzystają

Gość gość
Ja tak mam. Też jestem taka żona. Mój wkład do małżeństwa jest taki, meza inny. Mój mąż dobrze zarabia, niczego mi nie brakuje, wręcz mam więcej niż przeciętna kobieta to dlaczego nie miałabym mu zrobić herbaty.