Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam meza,a mysle o seksie z innym. Mam wyrzuty sumienia.

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze soba od 9 lat. Myslicie, ze to normalne?

Gość gość
Ja po 8 latach zdradziłam meza, nie żałuje, wręcz przeciwnie,przekonałam sie ze jednak maz zna mnie i moje potrzeby najlepiej.

Gość gość
Twoj maz wie, ze go zdradzilas?

Gość bella  86
Myślenie i fantazje to nie zdrada. :D

Gość gość
Moim zdaniem myślenie i fantazjowanie to zdrada! Moj maz nie wie i sie nie dowie, zrobiłam to bo sama tego chciałam, chciałam moze sie przekonać jak to jest z innym. Chodziło tylko o seks,obecnie doszłam do wniosku ze nie potrzebuje innych partnerów,nie zaspokoił mnie ten drugi partner tak jakbym chciała-maz jednak na tyle mnie zna ze wie jak to zrobic.

Gość gość
Ja też tak mam, nakręcam się .Normalne

Gość gość
A ja duzo o tym myśle i chyba chce poczuć smak innej kobiety

Gość gość
No wlasnie, ja tez fantazjuje jakby bylo z innym... Czuc jego gorace cialo, oddech, zapach...

Gość gość
Widziec pozadanie w jego oczach... Z mezem kochmy sie regularnie, ale stalo sie to jakies rutynowe, przewidywalne, a mi brak takiej prawdziwej namietnosci, pozadania ktore az kipi w zylach...

Gość gość
Żeby uprawiać "role play" najpierw musi to kręcić daną parę. Bella 86, czekam na maila od Ciebie cały czas.

Gość gość
No wlasnie "Role play" to raczej nic dla nas:-/ Moze jeszcze ktos ma jakis pomysl na urozmaicenia zycia lozkowego? Nie chce niczego psuc w moim zyciu. Te fantazje sa, ale nie chce ryzykowac.

Nie da się po 9 latach utrzymac takich emocji jak na początku. To normalne. Kiedyś czytałem, że mózg jest w stanie utrzymywać narkotyczny stan 3 lata. Potem jest mniej emocji u więcej strachu przed zmianą. :)

Gość gość
Autorkoa Moze chcesz wirtualnie? Moge z toba popisac jeśli podasz maila

Myślenie? A co ty robiłaś przez te dziewięć lat. Udawałaś zaprogramowaną pralkę? x Za myślenie, to palili w średniowieczu. Dzisiaj księża w konfesjonale, wręcz domagają się by poznać twoje fantazje erotyczne.

Gość gość
To się puszczaj idiotko :-)

ddt30, ty ogarniasz trochę temat? Odnoszę dziwne wrażenie, że Twoje wklejki raczej źle trafiły. PRZEMYŚL, to i daj odpowiedź, może być i za dziewięć lat, nigdzie się nie wybieram, poczekam. :P :P

Gość gość
Ja nie chce zdradzac meza, kocham go, ale lubie tez pofantazjowac, bardzo mnie to wkreca. Chyba ostatnio szaleja mi hormony. Mam 31 lat i jeszcze wieksze libido niz do tej pory, mimo, ze nigdy na to nie narzekalam.

Gość gość
A jak Wy sobie radzicie w wieloletnich zwiazkach?

Gość gość
To co piszecie to ohydne by zdradzać! !!! My z mężem się do gadaliśmy i mamy seks z przytupem. Wymiana partnerów wszyscy razem się wspaniale bawimy.

Gość gość
Poszukaj kochanka

Gość bella  86
14:07 wczoraj, ja mogę pisać tylko z poważnym facetem, a Ty chcesz mnie wystawić na posmiewisko. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. Jesteś dzieciakiem, więc baw się dalej.

Gość gość
Bella 86, jakie pytanie? Może czegoś nie zauważyłem. Nie jestem dzieciakiem, może ktoś podszywał się pode mnie. Napisz na tego maila co podałem (easybest@wp.pl), to zobaczysz, że jestem poważnym facetem. O jakim pośmiewisku mówisz???