Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygozmaciała900

ajfon na wymarciu

Polecane posty

Gość wygozmaciała900

mam ajfona który postanowił umrzeć śmiercią powolną i doskwierającą, już z trzecia rzecz w nim padła i nie pomaga reset systemu, przywracanie nic dalej się tnie, zawiesza appki się wyłączają wiięc jestem już zmuszona wysłać go do naprawy czy jest możliwość jeszcze jakaś zebym mogła zrobić z nim porządek sama?

Gość cHamsterMan
Gdybyś nauczyła się języka polskiego jak należy, to mógłbym więcej wywnioskować z Twojej wypowiedzi. Tymczasem nie wiem zupełnie czy próbowałaś wyczyścić telefon do zera (sformatować), czy też kombinowałaś z przywróceniem ale zachowaniem danych itp. Jeśli to ta druga opcja, spróbuj jeszcze raz ale czyszcząc wszystko doszczętnie. Jeśli nic to nie da, odezwij się to powiem co dalej i do jakiego ew. bezpiecznego serwisu można się zgłosić.

Gość AleksAleksander33
nie pieklij się gościu ja się sam nie bardzo znam i w sumie też szperac czy coś nie polecam jeśli już to do serwisu i to takiego autoryzowanego bo na dobrą sprawę to cena taka sama albo dosłownie grosze wiecej ale obsługują fachowcy którzy są przeszkoleni przez producenta zazwyczaj, przynajmniej tak jest w ESPO do którego sam wysyłam wszystkie swoje sprzęty appla.