Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyleczyłam trądzik.

Polecane posty

Gość gość

Mam skórę skłonną do trądziku. Z ciekawości kupiłam sok z aloesu i zauważyłam, że odkąd go piję nic mi nie wyskakuje:) Jeśli chcecie spróbować to kupcie sok dobrej jakości ( mój ma 99% soku i tylko 1% konserwantów ).

Gość gość
Ta jasne

Gość gość
Masz po nim biegunki ? Serio pytam xd

Gość gość
Nie mam. Piję 3 łyżki dziennie.

Gość gość
z prawdziwym trądzikiem to ty nie miałaś nigdy do czynienia

Gość gość
Rownież uważam, ze obecnie IQface to jnajlepszy prezent jaki mogłam dostsć na święta, co prawda ja dopiero zaczęłam go brać, ale koleżanka z klasy już jest po pełnej kuracji, i wiem jakie cuda u niej on zdziałął

Gość gośćGosia
Też się zgadzam z opinia na iqface, sama brałam ten środek i jak najbardziej okazał się on skutecznym w tej walce którą prowadziłam bodaj z 3 lata

Gość gośćBernadetta
Mi akurat pomimo wielu różnych wcześniej stosowanych środków mało co pomagasło, a praktycznie nic skutecznie. Dopiero iqface okazał się skutecznie.

Gość gośćKlips
Ja też stosowałam tabletki iqface i jestem bardzo zadowolona z efektu, po trądziku nie ma już śladu...

Gość gość
ja też brałam iqface i jak najbardziej potwierdzę wasze opinie o tym środku, moim zdaniem obecnie nie ma lepszego środka jeżlei chodzi o walke z trądzikiem

Gość gośćPati
U mnie też idealnie zadziałał Iqface. napisze otwarcie, że nie spodziwałam się aż tak dobrych rezultatów, a tu miła niespodzianka udalo mi się go pozbyć całkowicie

Gość gość
Długo nie mogłam się zdecydowac na konkretny preparat, który stosowac na trądzik. Nie chciałam po prostu kolejny raz się sparzyć... W końcu wybrałam IQface i nie żałuję decyzji...

Gość gość
W moim przypadku,pomio,że wcześniej próbowałam innych środków, dopiero też iq face poradził sobie z trądzikiem w spośób taki który mnie zadowala

Gość gość
Jeżeli chodzi o pryszcze, to moim zdaniem nie ma lepszego środka właśnie jak IQface. Ja akurat kupowałam na Allegro, ale z tego co wiem, to jest też storna bezpośredniego dystrybutora, gdzie można je kupić