Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem brzydka?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jestem brzydka?

Gość gość
Nie jesteś, tylko tak o sobie myślisz. Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "brzydka osoba", "brzydka twarz". Jeżeli dbasz o swoje zdrowie, o higienę, ogólnie o siebie, to uwierz mi, jesteś piękna! Każdy człowiek jest inny, jedyny w swoim rodzaju, jak zatem ktokolwiek może być brzydki? Ludzie, którzy cię otaczają naprawdę nie dostrzegają rzeczy które dostrzegasz ty w swojej twarzy. To ty musisz poczuć się wyjątkowa, bo taka jesteś. I liczy się też to, jak ty patrzysz na innych ludzi. Dla inspiracji (w drugim filmie też jest opcja napisów po polsku, trzeba kliknąć "subtitle languages" i wybrać język polski z listy): https://www.youtube.com/watch?v=s-HqGOCW7UA http://www.ted.com/talks/meaghan_ramsey_why_thinking_you_re_ugly_is_bad_for_you I pamiętaj, że najważniejsze jest to jaka jesteś a nie jak wyglądasz! Wiem, że to trudne, ale warto nieco zmienić myślenie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Gadanie. Oczywiście, że może być brzydka. Dlaczego? Takie geny. Natomiast kobieta, nawet brzydka, gdy o siebie zadba może wyglądać atrakcyjnie. Proste, białe zęby, ładne włosy, ładna cera, makijaż, szczupła, zgrabna sylwetka i ładny ubiór-to wszystko zależy od Ciebie i jeśli to zrobisz to nawet będąc brzydka możesz wyglądać atrakcyjnie. Nie ma nic gorszego niż "zapuszczona"kobieta. Jeśli do tego jest brzydka to już kaplica ;)

Gość gość
jesteś brzydka bo masz nadrobić innymi atutami, a ciesz się bo ładne faceci tylko chcą na sam seks i do widzenia

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak gen brzydoty. To jak postrzegamy brzydotę to rzecz subiektywna. To co dla jednego będzie brzydkie, dla drugiego będzie piękne, nie ma jednego uniwersalnego kanonu piękna. Więc jeśli jest zadbana to tak, może być piękna. Nawet bez makijażu i bez szczupłej sylwetki.

Gość gość
17:01 Ale z ładną się zwiążą, a z brzydką wstyd.