Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsnickers403

Magma green

Polecane posty

Gość gośćsnickers403

Żaden dobry dietetyk nie będzie namawiał na branie tabletek na odchudzanie,każdy wie że,nie ściągniesz jedząc tabletki,porostu dieta i ******ajzdrowiej,i najpewniej nie wierzcie w te tabletki,porostu jest szał na dobra sylwetkę,białe zęby,i teraz jeszcze reklamują na żylaki następny bubel venosin, zauważcie że ciągle jest promocja zadzwoń w ciągu 15minut,i tak co reklamę.

Gość Hanna a
Na mnie green magma działa. Nie wiem o czym mówisz kolego. Może nie od nich zamawiałes albo piszesz z konkurencji? Ja zamawiam green magme od 2 miesięcy i mam 8 kilo mniej. Trzeba tylko regularnie brać dwie tabletki na dzień. Trochę spacerów, ruchu i napewno Ci się uda ;)

Gość gość
Ooo tutaj sie nie zgodze z uzytkownikiem,ktory dodal pierwszy wpis. Mi dietetyczka poleciła green magmę. Tez sceptycznie podchodziłam do takich rzeczy no ale zyje sie raz. Nie jest tak? Ryzyko podjęłam. Troche pieniedzy to kosztowało. Jak byłoby cos nie tak to bym im glowe urwala :) ale na szczescie na mnie działa. Dzisiaj zamowilam kolejne opakowanie.