Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Człowiek a Możz

Co zrobić jeśli kiedy kobieta dostaje propozycje seksu od bylego faceta

Polecane posty

Poznając ją byłem żonaty - teraz mamy rozwód w drodze (nie z powodu tej babki), z poprzednia żoną także - rozwód kilkanaście lat temu. Może życie się rozsypało a ta "Supergirl" zdawała się być jak nimfa z raju... Teraz mam nauczkę.

Gość gość
o jakiej nauczce ty piszesz? :D ja tu nie widze zebys z tego wyniósl jakas nauczke, sorry stary.

Gość gość
Stary Człowiek a Może dziś Poznając ją byłem żonaty - teraz mamy rozwód w drodze (nie z powodu tej babki), z poprzednia żoną także - rozwód kilkanaście lat temu. Może życie się rozsypało a ta "Supergirl" zdawała się być jak nimfa z raju... Teraz mam nauczkę. xx A widzisz. Przyciąga ją obrączka. Czyli charakter zwykłej ku/rw/y wyhodowany na kompleksach.

Gość CzwarteImperium
Nie rozumiem. Dwa razy rozpadały Ci sie małżeństwa?

Gość gość
a ze tak niestosownie zapytam - po co sie zeniles skoro byla nie z twojej bajki? supergirl jest przynajmniej uczciwa, wyraznie twierdzi ze nie widzi przyszlosci z kims n swojej bajki, czyli w tym wypadku - z toba...

gość dziś a w jakiż to sposób zrobić aby miała mokro w przypadku tej kobiey z opisu ? Niech zgadne, trzeba okazać sie jeszcze większym sk*****elem i manipulantem od niej. Wykorzystać i kop w duppe x Nie ma jednego uniwersalnego sposobu na każdą kobietę. Są takie, które lecą na skur=wieli ;-) Ale są też takie, chcą baranka.

Gość gość
Father Figure dziś Nie ma jednego uniwersalnego sposobu na każdą kobietę. Są takie, które lecą na skur=wieli Ale są też takie, chcą baranka. X o to to to zaczynasz myśleć, no kto by pomyślał, a jeszcze minuty temau chciałeś j*****iem w c***e problem rozwiązywać. Problem jest że niemal każda rozkłada nogi przed sk******elem, a jak facet jest dobry dla kobiety jak autor to traci szacunek do takiego. Spróbuj kiedyś ukazać sie przed kobietami jako największe dno moralne, manipulant, psychol zepsuty do szpiku kości, a rucchhania będziesz mieć w brud.

Gość CzwarteImperium
Dobry dla kobiety....rozkracza nogi przed sku=rwielem.... Zalosna wypowiedz. :O Zasada nr 1. Ngdy nie oceniaj zwiazkow innych ludzi. Sama znalam faceta 😴 , ktory potrafil zaliczac inne, a zonie wmawiac, ze to przez nia, bo przytyla dwa kilo. Z pelnym i swietym oburzeniem. ;) Nigdy nie jest do konca obiektywnie. Ale powodzenia Autorze. Najwazniejsze po rozstaniu-nie wracac. 🖐️

Gość gość
Kobita ODSZCZEKAŁA TO xxx co zrobiła?

Gość gość
Dobry to c***a, c**a wg. kobiet ktoś niegodny szacunku.

Gość gość
My się dogadujemy wspaniale. Mąż utrzymuje kontakty z byłymi dziewczynami i ja z kolegami. Czasami doprowadzamy do orgii nie ma zazdrości bo dzieje się zawsze w obecności nas obojga.Oboje czujemy się nasyceni seksualnie.

Gość gość
gość jest wulgarny,ale coś w tym jest. bad boy ma szacunek od kobiet

Gość gość
Bad Boy ma szacunek? Nawet do siebie nie ma go... do autora: czlowieku, przecież baba ma zanizone poczucie wartości - stąd i sceny i zazdrośc i ci wszyscy zonaci! Nic ci nie zaświtala jak o tym mówiła? Ona ma z gorem.

Jak to "z gorem"? Psychiczna? Tego się sam domyślam - jest raczej psychotyczką i labilna emocjonalnie, kobietą. Nie mialem do niej siły - prawie rok jazd, niby poprawy i ze cztery "nowe poczatki". trwała taka sielanka kilka dni i dawajjjjjj - jazda, rozstanie i p********i/e głupot. Wyczerpany jestem juz...

Gość gość
ale Androgen czyli Father Figure, piertolnął z tym seksem jak kulą w płot. Niby że jak dobrze i super wyru.uchasz to nie będzie myśleć o innych. Bujda na resorach. Miałem kiedyś taką laskę, gziliśmy się jak króliki, jak tylko nadarzyła się okazja, robiliśmy to ostro, długo i bardzo perwersyjnie. Zwykle kończyliśmy pracę w podobnych godzinach, jechaliśmy do mnie i tam do kolacji praktycznie ostre rżnięcie. Aż czasem mówiła że nie nadąża za tym jak ostro i dobrze ją dosiadam. Przy tym zapewniała jak to bardzo mnie kocha i snuła plany i marzenia na przyszłość. I co? Czasami w pracy trafiały mi się popołudniowe zmiany, no to wtedy moja "ukochana" widywała się ze swoim ex, a potem jeszcze z innym palantem. Niestety za każdym razem dziewczyna miała pecha, bo ex któregoś razu spotkał mnie na mieście i wszystko mi powiedział, chciał chłopaczyna do niej wrócić, z tym że dziewczyna tak zakręciła, że z exa kłamiącego psychola zrobiła przede mną i to jej uwierzyłem. Ale już ten drugi palant, też doszło do konfrontacji między nami, bo gostek się zakochał i chciał z nią być, pokazał mi ich wspólne rozebrane foty w telefonie. Co już było ewidentnym końcem między mną a ją. Tak więc ostry mocny seks to nie wszystko, są laski które jak mają chęć na bolca to i suchoklatesa z mikrofiutem przelecą, aby tylko poczuć go tam.

Gość gośćuuuuuuuuuuuuuuuuu
Daruj ją sobie. Chyba, że chcesz sobie zapewnić psychiczne jazdy przez resztę życia...

SPAMEROM mówię zdecydowane NIE - proszę nie oczerniać innych Forumowiczów - a jak już to tak jak robi się to w Bachtaranie: petent pisze co mu leży na sercu, przypina kartkę do doopska osiołka - klepie go porządnie w zad - i hajda w pustynię!

Gość YmieniemZbychu
Najbardziej doskonała technika propagandowa nie da rezultatów jeśli nie nie wwierci się w umysł jednej, fundamentalnej tezy.Ta teza musi byc zawarta w kilku punktach i być powtarzana w kólko. Joseph Goebbels - minister propagandy III Rzeszy Teraz komentarz ode mnie: Drogi Autorze! Panna z którą Pan był, działa dokładnie według tego schematu - raczej niezbyt świadomie, ale był (czy nadal Pan jest) pod wpływem owej propagandy. Życzę szybkiego dojścia do wolności - z całego serca!

Gość gość
Znajdź fagasa na FB albo w necie - stwórz fikcyjny profil kobiety tajemniczej i go uwiedź - potem odslonisz że wiesz kim jest i z kim się zadaje. Zemsta smakuje na zimno - najlepiej :-)

Gość LitenBull
Ale zalewasz-Autor ma zapomniec a wczesniej dociec, a nie snuc machiawelliczny plan ! :-D

Gość gość
Kolego - byłeś z demonicznym babsztylem, postacią z horroru, syreną co wabi śpiewem i pożera ofiarę. Blizny pozostaną...

Gość gość
Postąp jak mężczyzna - spuść gachowi megalomot!!!