Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korala1

Ile dalibyście za noc ze mną?

Polecane posty

Gość gość
Nic bym ci nie dał.Zerżnąłbym cię w dupę i chuja we włosy wytarł.

Gość gość
gość dziś Nic bym ci nie dał.Zerżnąłbym cię w d**ę i ch*ja we włosy wytarł. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość Korala1
ale... ja mam prace. Z ta roznica, ze pewnie Ciebie zadowalaja marne 3-4tys., no ja mam inne plany i cele... ALe nie to jest tematem tego forum...

Gość gość
2000 do trójkąta, 2k 1m. Także pieszczoty kk. Jesteśmy mało doświadczeni w takim układzie ale chętni.

Gość Sami nie teges
Przecież Ty już tutaj nieraz swoje zdjęcie dawalas. Zacznę od tego. Inna poza i bielizna. Po dwa, czy uzależnienie od dawania fot na forum się opłaca w ogóle?

Gość gość
dopłacisz?

Gość gość
Marne 3-4 tysiące ?:-D Nie podoba się to won na zbiornik lub agencje towarzyską. Zmień te majtki bo są okropne, stanik źle dobrany, cycków nie widać. Z czym do ludu?????

Gość gość
Oczywiście że jej zdjęcia już były. Na tle pokoju hotelowego. To mężatka, która lubi sie ten sport :-O

Gość gość
tysiąc za noc wołaj i to odsieje biedniejszy sort. jak będziesz mądra to ustawisz sie. wiesz, że jak dasz ogłoszenie na roksa itp. to przyjdą do ciebie po kase za "ochrone"?? najlepiej znajdź sobie stałych klientów wśród żonkisiów, bo taki będzie trzymał pysk krótko i ciągnij kase z frajerów ;)

Gość Sami nie teges
A może to jest prowokacja? Jestes ładna, a taka glupiutka Autorko. Bez urazy, ale... Powodzenia 🖐️:)

Gość gość
samansraka co wpada zeby pokomentować tylko żal.pl

Gość gość
dziwie sie kuszy samansraczko ze nie zmiotla cie na pyl slowami, a mogla.....

Gość gość
Petrovku kochasz samansare???

Gość gość
pedofilia, kazirodztwo, zdrady na porządku dziennym, przetrącone kręgosłupy moralne, mężatki i żonkisie z kafe dają za darmo, zwyrodnialstwa, linczowanie ludzi, przemoc psychiczna, zastraszanie, szantażowanie, to jest kafeteria, więc nawet nie oburzajcie sie że ktoś uczciwie chce zarobić dając d**y.

Gość Sami nie teges
Ależ ból w Was wywołuje ma obecność tutaj. Żeby wam gule od jaj w duupie nie stanęły, bo skąd wyjaśnić ten ból? 😴

Gość gość
Detektywie poprosimy o seans dla przypomnienia. :)

Gość gość
Niech się sprzedaje, jak ma warunki i chęci. Orędownicy Czystego Sumienia się znaleźli. 🖐️ KM

Gość gość
kusza? leszcz z mojego osiedla... byscie widzieli jak ono wyglada t obyscie smiali sie do konca dni kafe :)

Gość gość
Nie wiem gości, czy ta pani jest leszczem z twojego osiedla, czy ja, tak czy inaczej śmiejmy się. :) KM

Gość gość
Korala1, jestem chętny: yaro32@mixbox.pl - pisz i ślij zdjęcia, co do ceny, to się porozumiemy i obojgu nam będzie przyjemnie :)

Żałuję że nie zostałem sutenerem, czy alfonsem, bo mam ku temu talent ;) I natychmiast naprawiam pewne niedostatki. Rozumiem że dobrowolnie chcesz sprzedawać swoje ciało i jesteś pełnoletnia. To zacznijmy od niedoskonałości. Nieudolne wrzucenie foty, już masz bandę stulejarzy, którzy nie uzbierają więcej niż dziesięć złotych. I jak już wrzucisz fotę , to się zdecyduj, albo jesteś na czarno, albo na biało, bo to obniża twoją cenę. x Żartuję, bo jeśli naprawdę czuje potrzebę k*****enia się a nikt nie chce twojej zguby, to szukaj Purpurowej...

Gość gość
Podszywie Nowego napisz to ze swojego nicku.

Gość gość
Purpurowej nie ma tu ze sto lat. Zresztą ona się puszczała w innych czasach. Dziś mamy internet i inne triki, więc to nie ta epoka. KM

Gość gość
Podszyw pedofila detektywie za 2 grosze.

Gość gość
Detektyw idź spać, bo alert Ci się zaciął. To o pedofilu już było. KM

Gość gość
no ja mam inne plany i cele... x Jeśli rozumkiem nie potrafisz na te cele zarobić, to niestety ale nie wróżę ci zbyt fajnej przyszłości. Widziałaś kiedyś prostytutkę która byłaby bogata i się dorobiła? Otóż 99% prostytutek umiera w biedzie, bo co łatwo przychodzi, bardzo łatwo się również rozchodzi.

Gość gość
Z taki podejściem to skończy z wirusem HIV, chorobą weneryczną lub ciąża i szukaniem tatusia przez DNA. Jak dla mnie tania dzifka 🖐️

Gość gość
Nowy w mieście dziś Nie zostałem sutenerem, ani alfonsem, ale jestem słynnym bałuckim pedofilem hehehe Dzieci to moja pasja. Choć ostatnio lizałem żółtego sopla, którego zakosiłem Madzi Niestety wkurzona Madzia rozbiła sopla w drobny mak I naprawdę szukaj Purpurowej X coraz to lepsze teksty płodzisz piotrze :D

gość dziś x Sprzedaje się to na co jest popyt, Już widzę jak oddajesz połowę swojej pensji, by wspierać te zagubione kobiety. Psioczyć i oceniać łatwo, wiem bo znam po sobie, ale coś od siebie to nie łaska. Chce niech się sk****i i zdechnie w nędzy, lub żyje na bogato jak lubi za friko. Zburzy to twój świat? Mój jeszcze nie, bo są dla mnie ludzie, dla, których chce się żyć i półnaga panienka tego nie zburzy.

gość dziś Musiałem coś puścić na żer. Czapeczka błąka się jak smród po gaciach, sam już nie wie, czy chce mu się siku, czy kupę, tu podszywy. Już do tego dochodzi, że trzeba samemu podrzucać teksty dobre do styrania. A ci w w kółko jedno. :O SZOKE 89 % Do przeczytania cześć