Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pora iść do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

od dnia 9 do 12-13 kwietnia powinien wystąpić u mnie okres, miałam uplawy jak zawsze (brązowe mam od poczatku) ale okresu do dziś nie ma (czyli minęło od poprzedniej już 39dni a mam co 29-33). ostatnio jem znacznie mniej nabiału, 9kwietnia piłam alkohol, mam trochę stresu związanego ze szkołą (technikum), sexu nie uprawiam czasami z chłopakiem petting ale nigdy mnie nie dotyka gdy jest "brudny", jem o wiele więcej (wazylam 48-49 a teraz 50-52), urósł mi dół brzucha (od pępka w dół lekko choć to może byc przez przytycie), mam czasami gazy.., dużo ostatnio siusiam, jestem przeziebiona I miałam 3dniowy antybiotyk do dzisiaj, często mam temperature , słabo sypiam. czy to może być powód tego opóźnienia czy jest jednak możliwość ze jednak nie za dobrze uważamy i jakoś coś przez palce przeszło ? proszę o odpowiedz

Gość gość
dodam tylko ze w zeszłym tygodniu wzięłam dużo Wit C

Gość gość
Nic nie mogło przejść przez palce, bo gdyby można było zajść z palca, to nie byłby potrzebny stosunek. Organizm to nie zegarek, by zawsze okres był w terminie.

Gość gość
Stres przeziębienie i antybiotyk mogą spowodować opóźnienie. Spokojnie...myślę że nie masz się czym martwić.

Gość gość
strasznie się stresuje tym wszystkim ponieważ nie wiem co się dzieje i mam tak pierwszy raz

Gość gość
gość dziś To ile Ty masz lat, że nie wiesz, że terminy okresu się przesuwają?

Gość gość
mam 17 lat i wiem ze się przesuwają ale nigdy nie przesuwal mi się okres aż do tylu dni

Gość gość
gość dziś Tydzień to aż? Ja kiedyś ze stresu np. miałam opóźnienie o 3 tygodnie, a potem normalnie, terminowo.

Gość gość
to nie zazdroszczę... jestem osobą martwiaca się o te sprawy ponieważ moja siostra po czasie dowiedziała się ze jest bezplodna przez nastawienie "nie ma to nie"

Gość gość
Dżizas i leż razy ten sam temat jeszcze będziesz zakładać.

Gość gość
gość dziś Mogę być bezpłodna. Po prostu wiem, jak organizm reaguje w konkretnych sytuacjach i wiem, że okres opóźniają różne czynniki: stres, antybiotykoterapia, dieta, podróże, czy nawet zmiana pory roku na to czasem wpływa.

Gość gość
A ja obstawiam że okres dostaniesz 8 maja.

Gość gość
dziękuję za uspokojenie :) A co do Z godz 22:27 moja sprawa i to mój 2post na tejże stronie ;)

Gość gość
21.01 czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wiem że się przesuwają i to co napisałam między innymi może być przyczyną. Paniała czy dalej będzie szukać dziury w całym?

Gość gość
ludzie mają pretensje ze są tu ciągle te same tematy ale prawda jest taka ze to z powodu niedoinformowania w domu albo brak takich rozmów i doinformowania się czy ktoś tak miał. dziękuję za odpowiedzi,czuje się spokojniejsza:) !

Gość gość
gość dziś W jakim celu odpowiadasz 2 razy na to samo?

Gość gość
Pozdrawiam i powodzenia;)

Gość gość
dziękuję !

Gość gość
Moje posty to 21.58 i 22.33 więc nie wiem o co ci teraz chodzi.

Gość gość
gość dziś To przeczytaj 22:08

Gość gość
Drugi post. Chyba dzisiaj. Mam wrażenie że juz mi sie temat ze 4 raz przewija co najmniej w ciągu ostatnich dni.

Gość gość
gościu powyżej. to był mój post -autorki posta całego

Gość gość
to ze inni dodaja podobne to nie moja wina. to mój drugi post w całym moim życiu na tym portalu więc proszę się nie unosić Z obraza

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy że te brązowe upławy o których piszesz mogły być właśnie twoim okresem? Tak się czasami dzieje jak w cyklu jest cos co mogło wpłynąć na okres. Ba, tak sie czasami może nawet dziać jak nic niby nie wpływa.

Gość gość
ogar ludzie. ktoś się normalnie pyta a Wy jakieś spiny robicie. po to ta strona jest a nie kurna. ogarnijcie się bo to nie jest śmieszne. według mnie po prostu masz taki nawal wszystkiego ze nie dziwię się ze Ci się spóźnia ;)

Gość gość
Z 22.08 są dwa i żaden z nich nie jest mój. Zresztą autorka chyba wyjaśniła sytuację. Dobrej nocy hejterze:)

Gość autorkaa
kochani! nie pomyślałam ze te uplawy mogą być okresem ponieważ nigdy tak nie miałam ani nikt z mojego otoczenia. Ta strona służy do tego aby zadawać pytania więc nie rozumiem waszego oburzenia. takich tematów jest tysiące i nie moja wina ze się powtarzają ale ja chce mieć "świeże" wypowiedzi także dodałam post a jako ze nikt nie odp to napisałam ten z inną nazwą. dziękuję za odpowiedzi i nie kloccie się o bzdety następnym razem używajcie pseudonimow;)

Gość pseudonim gośc 23 11
Ale to że ty tak nie miałaś ani nikt z twojego otoczenia to nie znaczy że nie mogło tak się zdarzyć? Ja akurat tak miałam raz w życiu i czytałam też, że to się może zdarzać czasami. Zresztą pewnie sie okaże wszystko przy następnej miesiączce.

Gość autorkaa
pseudonimie powyżej : dziękuję .masz rację. dobrze ze ten portal jest i można poznać opinię innych i się przestać denerwować