Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mojej kolezanki zneca sie nad moja siostra.

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata moja siostra 17. Moja kolezanka ktora wyszla ok 4 lata temu za maz ma tez 23 lata i meza 25 letniego . Jej maz zneca sie nad moja siostra bo ona cos tam powiedziala ze wstyd wyjsc za maz w wieku 19 lat i sie w****il na nia. Jak mala idzie po kolezanke do ich klatki to on ja szarpia kopie itp. Albo jak raz ja spotkal to zaczal ja nazywac od cip kurw szmat itp. co mam robic? Mala sie boi z domu wychodzic..

Gość gość
Zgłosić to na policje.

Gość gość
Słyszałaś o policji? To jest karalne.

Gość gość
Ale boje sie ze zrobi jej krzywde jeszcze wieksza

Gość gośććśog
nie wiem o co chodzi, ale f23 nie istnieje? jak to

Gość gość
po pierwsze siostra miala racje. po drugie jutro idz tam i powiedz ze jak jeszcze raz cos takiego zrobi to dzieci juz miec nie bedzie bo twoj kolega z nim porozmawia. a jak zacznie ci grozic (nagraj to) to idz do dzielnicowego

Gość gość
Jak to jest taki damski bokser,to pewnie twojej koleżance już nie raz przygrzmocił.Powinnaś to zgłosić na Policję,chyba,że macie ojca który to załatwi.

Gość gość
Takie rzeczy zgłasza sie policji. Nic nie tłumaczy przemocy fizycznej. Twoja siostra nie powinna nikogo obgadywac ale skoro juz popelnila ten bład to nie tłumaczy zachowania oprawcy. Nikt nie ma prawa przesladowac i uzywac przemocy wobec innych. Powiedz kolezance,ze jak maz jej maz nie przeprosi Twojej siostry to zgłosisz to na policje. Ja bym sie nie wahała gdyby ktos mnie bił ,zgłosiłabym to.

Gość gość
nie nie uderzyl jej tylko moja siostre bije czasem i szarpie. A potem sie mala boi wyjsc z domu

Gość gość
Niech jej cipke przetnie

Gość gość
To jest Twoja siostra! Miej gdzies co pomyśli Twoja koleżanka. Broń siostry. Powiedz kolezance,ze zgłosisz to na policje. Reaguj,bo może być jeszcze gorzej. Wiesz jak Twoja siostra sie teraz czuje? Pomyśl jak jej z tym ciężko.

Gość gość
to c**a a nie siostra

Gość gość
Czy to taki wstyd wyjsć młodo za maz ? :D twoja stara musi sie "wyszalec" to jej wstyd za młodu łatwiej, przynajmniej kobiecie