Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOliwia1

Nauczyciel i jego dziwna gra wobec mnie

Polecane posty

Gość gośćOliwia1

Witam wszystkich, mam poważny problem i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Mam 19 lat i jestem w trzeciej klasie technikum. Do naszej szkoły dołączył nowy nauczyciel od przedmiotów zawodowych. Jest on starszy ode mnie o jakieś 20 lat, choć nie wygląda na tyle. Nie jest jakoś super przystojny, ale ma poczucie humoru i to coś, co sprawiło, że się nim zauroczyłam. Jednak widziałam obrączkę, więc starałam się go ignorować. Nie dawałam mu wcześniej żadnych sygnałów, że mi się podoba, wręcz odwrotnie - nie chciałam go znać, ale mógł zostać w mojej głowie. Więc go unikałam, nie patrzyłam na niego, nic. Ale on na lekcjach często się na mnie patrzył i robi rzeczy, których nie rozumiem. Raz kiedy odpytywał, wybrał mnie, ale ja się nie nauczyłam, więc powinnam dostać jedynkę. Jednak on powiedział: "Czemu się nie uczysz? Zostań po lekcjach", więc zostałam, a on: "I co mam teraz z tobą zrobić?", no to mówię, że należy mi się jedynka, ale na następnej lekcji będę chciała ją poprawić. A on do mnie wysunął coś takiego: "Pałkę chcesz? Ach, już nie będę taki zły, wstawiam ci np" i puścił do mnie oko, podziękowałam zdziwiona i poszłam. Następnego dnia na korytarzu znowu puścił mi oko, a potem przez tydzień traktował mnie jak powietrze. Po tym na jego lekcji jak oddawał kartkówki prosząc do siebie po kolei każdego, to wtedy była wolna lekcja, podeszłam i on oddając mi kartkę pogłaskał mnie szybko po dłoni. Cały dzień i całą noc wtedy o nim myślałam. Po tym zdarzeniu znowu mnie długo ignorował, a potem na przerwie jak miał dyżur to się do mnie uśmiechnął i cały czas się na mnie patrzył, ale nic się nie odezwał. Nie wiem co to ma wszystko znaczyć. Czy chce on mi zamącić w głowie? Bo jeśli tak to juz to zrobił. Ktoś był w takiej sytuacji? Nie chcę by do czegoś doszło, fakt podoba mi się, ale ma żonę, i te jego dziwne gierki, o co tu chodzi?

Gość gość
Oj tam, oj tam. Dasz mu dwa, trzy razy, z tego raz w dupę i raz połkniesz, a szósteczka na świadectwie murowana :classic_cool: 🖐️

Gość gość
pogłaskał mnie po włochatej pus.i, a potem delikatnie acz stanowczo wsunął swój wskaźnik do mojej charlot..ty

Gość gość
Daj sobie spokój ze starym dziadem :O