Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebetto

SAN Łódź filologia angielska

Polecane posty

Gość bebetto

Prosze o opinie na temat wyżej wymienionej szkoły i kierunku. Niestety tylko na studia zaoczne mogłabym ewentualnie sobie pozwolić. Jaki jest poziom? Bardzo trudno czy umiarkowanie dla przeciętnej osoby? Jak z kosztami? Nie naciagaja? Warto iść? Mozna cos wartościowego wynieść z tej uczelnii Moze Polecacie jakaś inna o niewygorowanym poziomie? Bede wdzięczna każdą opinie :-)

Gość gość
Nie znam twj szkoly ale mam doswiadczenia z innych prywatnych filologii. Generalnie to jest oszustwo, przyjmowanie ludzi ktorzy sobie nie poradza tylko po po to zeby uczelnia zarobila. A poziom jest niski -- z powodu naciskow zarowno wladz uczelni jak i niektorych na jego obnizanie, bo przeciez chodzi o kupno dyplomu. Nie ma tu znaczenia czy zaoczne czy dzienne, wlasciwie nawet na zaocznych sa bardziej zmotywowani ludzie a dzienne to dzieciaki, ktore sa zbyt glupie aby dostac sie na panstwowa uczelnie ale za to mamusia i tatus maja kase. Ogolnie odradzam.

Gość bebetto
Hmm to jestem w kropce. Bardzo lubię angielski i wiem, ze byłabym w stanie nieźle się się poduczyc. Myślałam też o drugim rozwiązaniu jakim jest po porostu kurs angielskiego w szkole językowej

Gość bebetto
Ktoś jeszcze może coś doradzić ?

Gość gość
Jesli chodzi ci glownie o nauke jezyka to filologia nie jest dobrym pomyslem, niezaleznie od tego czy panstwowa czy nie. Idac na filologie zna sie jezyk na poziomie CPE. Idziesz tam aby studioeac jezykoznawstwo, literature i kulture. To nie jest szkola jezykowa tylko studia dotyczace zagadnien danego obszaru jezykowego.

Gość bebetto
Dzięki za porady