Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie funkcjonuje bez bratniej duszy

Polecane posty

Gość gość

Jak jest u Was kobiety? Jestem po rozwodzie rok.Mam 7 letnia corke. Nie moge sama sobie poradzic.Niby funkcjonuje normalnie..praca,dom,dziecko. Ale nie usmiecham sie,dzialam jak maszyna.Wykonuje obowiazki ktore musze wykonac.Chce sie usmiechac i zyc pelnia zycia mam dopiero 33 lata.Jestem ciagle smutna i zgorzkniala.Nie potrafie zyc w pojedynke zwlaszcza ze zylam w zwiazku 17 lat.

Gość gość
tez tak mam :' -(

Gość gwoli wyjasnienia
Ludzie uwazaja, ze bratnia dusza oznacza idealne dopasowanie, i tego wlasnie wszyscy pragna. Tak naprawde, bratnia dusza to lustro, osoba, ktora pokazuje ci wszystko, co jest w tobie zdlawione, osoba, ktora zwraca twoja uwage na sama siebie, zebys mogla odmienic wlasne zycie. Prawdziwe bratnie dusze to prawdopodobnie najwazniejsze osoby, z jakimi mamy do czynienia, bo to one obalaja mury, ktorymi sie otaczamy, i powoduja, ze mozemy sie ocknac. Ale zostac z bratnia dusza na stale? Nie. To byloby zbyt bolesne. Bratnie dusze pojawiaja sie w naszym zyciu, zeby odslonic przed nami, kolejna warstwe nas samych, po czym odchodza.

Gość gość
w jaki sposob odchadza?

Gość gwoli wyjasnienia
Jak to w jaki?

Gość gość
To prawda co piszesz.Ale nie do konca mogę się z Tobą zgodzić.Partner może być bratnią duszą,przyjacielem wsparciem,nie koniecznie odbiciem i nie zawsze odchodzi.

Gość gość
Autorce chyba chodzi o kogoś kto pokocha na dobre i na złe, kogoś kto będzie tak bliski, że będzie super porozumienie ciał i dusz. Niemal każdy o tym marzy. Ja już raczej przestaję w to wierzyć, przestaję wierzyć, że miłość mnie spotka. Za długo jestem już sama, ale autorce życzę szczęścia, a 33 lata to jeszcze nie tak dużo by się poddawać.

Gość gość
wsparcie,przyjazn,szacunek,zrozumienie.Dla mężczyzn to strasznie dużo,dla nas tylko tyle.

Gość gość
bratnia dusza to przyjaciel

Gość gość
moze kogos spotkasz.

Gość gość
Jak na razie spotykam samych idiotow.