Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to oznaki zainteresowania?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z bardzo nieśmiałym chłopakiem. Zastanawiam się czy jest mną zainteresowany. Przez całą randkę nie powiedział mi żadnego komplementu, rozmawialiśmy jak zwyczajni znajomi, rozmowa troszkę nam się nie kleiła, ale jakoś daliśmy radę. Był bardzo miły, ale też wycofany. Kiedy byliśmy w restauracji czasami na bardzo krótki moment podczas rozmowy dotykał mojej dłoni albo mnie delikatnie w nią podszczypywał. Na koniec przytuliłam się do niego, on objął mnie bardzo mocno i pocałował w czoło. W trakcie spotkania kilka razy wspomniał o tym, że jeśli będę chciała to kiedyś możemy wybrać się na wycieczkę (mieszkamy w bardzo malowniczej okolicy). Co sądzicie?

Gość gość
To sie czuje! ogolnie z opisu wyglada, ze tak..ale to roznie moze byc.

Gość gość
Dodam, że oboje nie jesteśmy już małolatami. Sama nie wiem. Ja właśnie nie czułam, żeby go coś do mnie ciągnęło. Ale z drugiej strony potem w smsie mi napisał, że chciał się przytulać, złapać mnie za rękę, ale nie umiał się zdobyć na odwagę.

Gość gość
Oznaki zainteresowania są wyraźne. Nie każdy chłopak będzie od razu paplał komplementy i to nawet dobrze, bo nie jest lowelasem-ściemniaczem. Ośmiel go trochę, powiedz mu coś miłego.