Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra strasznie nadskakuje swojemu facetowi..czy to jest dobre?

Polecane posty

Gość gość

moja siostra strasznie nadskakuje swojemu facetowi..czy to jest dobre?

Gość gość
ona doslownie go zaglaskuje..gotuje mu ciagle pyszne obiadki..wszystko robi by on byl szczęsliwy ..by mu sie podobać.. mi sie juz siac chce z tego....ciągle tylko slysze jak ona do niego mówi :"karolku to ,karolku tamto".. on dzwoni ,że wlasnie robi sobie pranie a ona na to:"karolku przeciez wiesz ze jakbym u ciebie byla to bym ci zrobila pranie i jedzonko".. nieraz zle sie czuje ,ale ma zalanowane wyjscie z karolem..i ja jej mowie ,żeby to odwolala jak sie zle czuje a ona do mnie :"nie moge tego zrobic karolkowi..on tak chce zebysmy szli tam,przeciez ja mu tego nie zrobie bo on juz jest smutny jak uslyszal ,że nie pojdziemy chyba"... KAROLEK UWIELBIA JAKĄS MUZYKE TO ONA SLUCHA TEGO SAMEGO..KAROLEK UWIELBIA JAKIES FILMY TO ONA JE OGLĄDA.. KAROLEK GRA NA GITARZE TO ONA SOBIE KUPIC GITARE CHCE ,ŻEBY TEZ MU ZAIMPONOWAC ,ZE NAUCZ SIE GRAC.. WSZYSTKO ROBI POD TEGO FACETA..ona doslownie go zaglaskuje..gotuje mu ciagle pyszne obiadki..wszystko robi by on byl szczęsliwy ..by mu sie podobać.. mi sie juz siac chce z tego....ciągle tylko slysze jak ona do niego mówi :"karolku to ,karolku tamto".. on dzwoni ,że wlasnie robi sobie pranie a ona na to:"karolku przeciez wiesz ze jakbym u ciebie byla to bym ci zrobila pranie i jedzonko".. nieraz zle sie czuje ,ale ma zalanowane wyjscie z karolem..i ja jej mowie ,żeby to odwolala jak sie zle czuje a ona do mnie :"nie moge tego zrobic karolkowi..on tak chce zebysmy szli tam,przeciez ja mu tego nie zrobie bo on juz jest smutny jak uslyszal ,że nie pojdziemy chyba"... KAROLEK UWIELBIA JAKĄS MUZYKE TO ONA SLUCHA TEGO SAMEGO..KAROLEK UWIELBIA JAKIES FILMY TO ONA JE OGLĄDA.. KAROLEK GRA NA GITARZE TO ONA SOBIE KUPIC GITARE CHCE ,ŻEBY TEZ MU ZAIMPONOWAC ,ZE NAUCZ SIE GRAC.. WSZYSTKO ROBI POD TEGO FACETA..

Gość gość
No co Ty. Powinna z miejsca być dla niego opryskliwa, domagać się wspólnej kasy, i niech sobie nie myśli o jakis sexach. Przecież i tak i tak ja zdradzi i na pewno skończy się rozwodem. Po co męczyć się z takim bucem.

Gość gość
heheh to ten karol to trafil szóstke w lotka

Gość gość
a tobie pewnie zal doope sciska...

Gość gość
FAJNA TA TWA SIOSTRA

Gość gość
Wzorowa żona!

Gość gość
Smutne, ale ja niedługo zostawi. Facet ma być mężczyzną dla kobiety, a ona traktuje go jak dziecko. Ciekawe, czy w łóżku zamiast mu ssać fiuta, to go karmi piersią :D

Gość gość
Nie ma swojego zdania, lubi tylko to co jej facet i matkuje :O Dno totalne.