Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresy prawie 3 tygodnie, test ciazowy negatywny

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie.. Czy któraś z pań spotkała sie kiedys z następująca sytuacja? Okres spóżnia mi sie ponad 2 tygodnie (dokladie 2 tygodnie i 4dni, a wczesniej byl regularnie) Z partnerem od dluzszego czasu sie nie zabezpieczamy i chcemy miec dziecko. Test ciązowy wyszedl negatywny. robilam go kiedy tydzien spoznil mi sie okres. myslalam ze moze za wczesnie, ale tydzien po robieniu testu bylam u ginekologa i on tez nie widzi ciazy. wspomniał ze mam minimalnie powiekszona sluzówke i moze dlatego nie widzi ciazy, ale raczej test ciazowy sie nie myli i przy badaniu usg tez by wyszlo.... mam za pare dni dla pewnosci zrobic test, a jak nie bedzie ciazy zaczac brac leki na wywolanie okresu co myslicie? moge byc w ciazy? spotkalyscie sie z takim przypadkie? pozdawiam

Gość gość
Ja kiedys nie mialam 6 tygodni dostałam luteine i przyszedł.bywa

Gość gość
idź na beta hcg z krwi

Gość gość
Wiem, że może się tak zdarzyć, i ze niektóre kobiety tak maja, ale mi się to wczesniej nie zdarzylo, dlatego jestem zdziwiona... i nie znam przyczyny.

Gość gość
myslalam ze moze ktoras z was spotkala sie z tym ze test ciazowy sie pomylil? a moze byl za wczesnie zrobiony?