Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4353543

mężatka i facet z fb

Polecane posty

Gość 4353543

Z góry uprzedzam, że nie będę zwracać uwagi na pouczające lub obrażające mnie komentarze. Jestem mężatką i od pewnego czasu ostro fantazjuję na temat pewnego faceta. Znam go tylko z widzenia, jesteśmy znajomymi na fb. On ma wielu znajomych na fb, jakoś ponad 600, więc na pewno mnie nie kojarzy. Zebrałam się parę dni temu na odwagę, założyłam lewe konto na fb i napisałam mu wiadomość, że fantazjuję o nim, bardzo mi się podoba, podnieca mnie, ale jestem mężatką więc nie mogę ujawnić swojej prawdziwej tożsamości. I niestety... nie uwierzył mi. :( Uważa, że to jakiś żart, pewnie sądzi że jakiś kumpel robi sobie jaja. Napisałam mu że na jego miejscu też bym nie uwierzyła. Nadal mi odpisuje ale na zasadzie "bzdury piszesz, baw się dalej dobrze". Nie mam jak mu udowodnić że to prawda. :O Macie jakiś pomysł?

Gość bella  86
Bo pisząc w ten sposób i to na fb może świadczyć o tym, że jesteś malolatą lub niedojrzała osobą. Tak to wygląda. W taki sposób zachowują się dzieci z gimnazjum lub zartownisie. Zdobądź meila lub tel. i pisz bezpośrednio.

Gość 4353543
No fakt. Na maila ani nr tel nie mam szans, nie znam nikogo kogo on zna. No trudno, odpuszczę go sobie w takim razie :(

Gość gość
bella 86, napisz w końcu. Przekonasz się, że nie jestem trollem.

Gość 4353543
No pięknie. :O Napisał że ma dośc tych gierek i zupełnie usunął konto z fb. Teraz już kompletnie nie mam z nim kontaktu. Nie rozumiem, dlaczego po czymś takim usunął konto? Gdyby wiedział, że NAPRAWDĘ po drugiej stronie siedziała spragniona, atrakcyjna mężatka... :(