Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o męża ch którzy oglądają się za innymi

Polecane posty

Gość gość

Było to w galerii. Żonę koleś ma ładną z tego co widziałam to zaobraczkowani bo wcześniej jechali schodami przede mną. no nie można się przyczepić a mimo to jak weszła do jednego sklepu on został i szła mega zrobiona ubrana pięknie kobieta o pięknej twarzy, wysoka i po prostu jak z zurnala piękności. Ja siedziałam na ławce i wszystko to widziałam to było w centrum handlowym. Kobiety dla was to nie jest rażące jak ktoś się tak zachowuje ze aż głowę za kimś odwraca ?? Nie wyobrażam sobie oglądać się chamski za kolesiem nawrt pięknym bo mam męża i nie chciałabym by mój partner tez rąk się oglądał jak pies na baby. Faceci to jak zwierzyna . Zaznaczę ze koleś jopil się na nią aż głowę o 180 stopni prawie chciał odwrócić

Gość gość
sadzę że wszystko z nim OK. Ludzie lubią podziwiać ładnych ludzi - w gazetach, w TV, w internecie. Stąd się wzięli celebryci. I nie ma w tym nic dziwnego. To tak jak patrzeć na ładne dziecko albo słodkiego szczeniaczka. To normalne że mężczyzna patrzy na piękną kobietę. Bardziej mnie zastanawia - następująca sytuacja - mam koleżankę brzydka grubą nerwową i nieznośną, na dodatek leniwa bo jej partner zajmuje się domem..... jak to możliwe ze on ją chce.

Gość gość
ja niestety mam nałóg patrzenia na krocza, także z tego powodu każdy partner mnie zostawiał :O

Gość gość
i Co w tym dziwnego? Gorzej by było gdyby szedł z zoną i odwrócił głowę a jak siedział sam, nie oszukujmy się każdy facet jak jest sam i widzi ładną kobietę to się odwróci, hamują się przy nas , żeby nie robić nam przykrości, taka natura,

Gość gość
Myślę, ze robią to co każdy człowiek, niezależnie od płci. Myślisz, ze baby tego nie robią? Mylisz się

Gość gość
Dokładnie :) taka ich natura. My kobiety też przyglądamy się przystojniakom. (nie wszystkie się do tego przyznajemy) Mój facet też zerka, czy to na ulicy czy nawet w teledyskach. Nie będę mu robić z tego awantury, bo to śmieszne.

Gość gość
Jak to się mówi nieważne gdzie facet nabiera apetytu ale ważne gdzie się stołuje:)

Gość Stir fry
Mój to jest tak zapatrzony we mnie jak w obraz i nie interesują go inne kobiety. Czasami o tym rozmawiamy i on zaprawdę nie jest zainteresowany nawet patrzeniem na inne , bo po co ?

Gość gość
autorko, jeśli możesz to doprecyzuj co znaczy "pięknie ubrana", tak z ciekawości..

Gość gość
15.04 a co tu precyzowac ,jak ktos jest ladnie ubrany to chyba ladnie prawda .I to ze ktos ci napisze np ,ze miala leginsy ,tunike i szpilki o niczym ci nie powie ,bo mozna wygladac w tym wsiursko a mozna i jak z wybiegu:)

Gość gość
no nie do końca, dla niektórych ładne jest ombre,skórzane legginsy, prześwitujące bluzki i wzorki na paznokciach a dla mnie to szczyt wiochy..

Gość gość
No nie wiem...miała wysokie błyszczące czarne szpilki, ładną białą bluzkę taki top z falbanką elegancką na dole, spódnicę miała obcisłą do połowy uda, bardzo szczupła ale tak jak na plakatach jest a nie jak szczapa. Wysoka. Włosy ciemne, proste, BARDZO błyszczące (nie wiem jak to się robi że się ma takie włosy błyszczące, podejrzewam że jakieś zabiegi bo w naturze takie włosy nawet u Azjatek nie występują), włosy oczywiście długie. Była piękna, figurę miała jak mało kto. Ok, nie przeszkza Wam jak mąż się ogląda jak nie widzicie. A jak przy was by się oglądał to też wam to nie przeszkadza? Pytam, bo mój były potrafił jopić się na inne przy mnie i wcale się z tym nie krył. Mi to osobiście przeszkadzało.

Gość gość
najważniejsze, ze kolesiowi kopara na jej widok opadła nieważne, co dla ciebie jest ekstra, a co wsiurskie dla facetów to zupełnie inna bajka

Gość gość
mój się jak ty to piszesz jopi, stara się ukryć, nie, ze jawnie bardzo, ale to ukrywanie z tym jopieniem jeszcze śmieszniej wychodzi, wiec czasem go opierdolę, a czasem wybuchnę śmiechem, bo mnie śmieszy udawanie, ze się nie spogląda

Gość gość
że żyją wśród katolickiej rzeczywistości antypedofilów, dziwek, społeczniaków narodowców, prawilów.

Gość gość
Mąż jest normalnym zdrowym facetem. Ale co myślicie o osobach które obserwują zachowania innych ludzi w galeriach handlowych?

Gość gość
15.20 no ok ale nie wydaje ci sie ,ze kazda z wymienionych przez ciebie rzeczy moze wygladac nawet fajnie.Np ombre ale doskonale wykonane idealne przejscie w delikatnych kolorach na gestych ,pieknych wlosach i na pieknej kobiecie.Albo skorzane leginsy z prawdziwej skory ,cienkie ,dopasowane obcisle i na bardzo zgrabnych idealnych nogach i na pieknej kobicie .Taki tylko przyklad

Gość gość
zrozumcie, ze to co dla nas kiczowate, dla faceta odwrotnie wielkie dekolty też niby nie modne i wylewające się cycki, lub mini ledwo dupinę zakrywająca, ale moim kolegom się takie coś strasznie podoba dosłowne jeden z nich powiedział, ze c****e na miejscu by wylizał zrozumcie, że faceci lubia coś innego niż my

Gość gość
Dokładnie. Mój mąż uwielbia leginsy z lateksu, skórzane i takie nosze dla niego:D Ale ja jestem szczupła i mam ładną dupkęD:

Gość gość
A moj sie oglada za motorami i starymi amerykanskimi autami....to jest dopiero wkurzajace, na poczatku zwiazku jak wsciekla szukalam za jego wzrokiem na jaka babe patrzy a tu mustang albo impala.... wracajak do tematym: facet ktory oglada sie za innymi i to jeszcze w towarzystkie swojej kobiety tu zwykly burak.

Gość gość
16:18 szkoda, że na całym tym wątku tylko Ty podzielasz moje zdanie :) Ja sobie nie wyobrażam iść ze swoim facetem i oglądać się za innym.

Gość gość
omg ten burak z tekstem o wylizaniu c**y jest prostakiem jakich mało, tylko tacy właśnie jarają się doopą na wierzchu, rozumiem obejrzeć się za ładną, zgrabną dziewczyną (no nie przy żonie of course :P ) ale takie teksty świadczą o niskim poziomie intelektualnym i braku obycia, no chyba że ten gość ma 15 lat i chciał zaimponować kumplom z gimnazjum.