Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodyzaburzony

oto moje wyniki testu na zaburzenia psychiczne

Polecane posty

Gość młodyzaburzony
Somatyzacje-Twój wynik - 2.8. Jest to wynik bardzo wysoki. Natręctwa-Twój wynik - 3.3. Jest to wynik bardzo wysoki. Nadwrażliwość interpersonalna-Twój wynik - 3.8. Jest to wynik bardzo wysoki. Depresja- Twój wynik - 3.6. Jest to wynik bardzo wysoki. Lęk-Twój wynik - 4. Jest to wynik bardzo wysoki. Wrogość-Twój wynik - 3.8. Jest to wynik bardzo wysoki. Fobie- Twój wynik - 3.6. Jest to wynik bardzo wysoki. Myślenie paranoidalne-Twój wynik - 4. Jest to wynik bardzo wysoki. Psychotyczność-Twój wynik - 3.2. Jest to wynik bardzo wysoki.

Gość gość
Tez zrobilam i tadam! Jestem prawie tak samo psychiczna jak Ty :P Somatyzacje Twój wynik - 1.2. Jest to wynik wysoki. Natręctwa Twój wynik - 1.8. Jest to wynik wysoki. Nadwrażliwość interpersonalna Twój wynik - 1.8. Jest to wynik wysoki. Depresja Twój wynik - 1.4. Jest to wynik wysoki. Wrogość Twój wynik - 0.5. Jest to wynik niski. Fobie Twój wynik - 1. Jest to wynik wysoki. Myślenie paranoidalne Twój wynik - 2. Jest to wynik bardzo wysoki. Psychotyczność Twój wynik - 1.6. Jest to wynik bardzo wysoki.

Gość gość
O połowę mniej :).Jednak ja naprawdę się martwię tym.

Gość gość
Nie dziwie sie, bo czasem samej ze soba ciezko wytrzymac, a jak zauwazylas mam polowe mniej. W Twojej glowie nie chcialabym sie znalezc.

Gość młodyzaburzony
dziękuję Ci :)

Gość gość
ooo współczuję.

Gość gość
Wygląda na to,że jesteś wrakiem człowieka.

Gość gość
Broken-ale ja wiedziałem,że coś ze mną jest nie tak,ale nie aż do tego stopnia:(.

Gość młodyzaburzony
Odnosi się do Twojej ,bo napisałaś ,że ,,zaburzenia'' diagnozuje psychololo :).A ja napisałem,że wiedziałem,iż ze mną coś jest nie jak,poniekąd sam się zdiagnozowałem po części :). Mam nadzieję ,że wyjaśniłem wystarczająco.No chyba,że to co napisałaś miało na celu ,,poznęcanie'' się nade mną psychicznie.

Gość młodyzaburzony
nie,ale jestem pewien tego,że mam nawalone pod kopułą.