Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mibo

gangbang

Polecane posty

Gość mibo

Hej. Mam pytanie zastanawiam sie nadspotkaniem typu gangbang. Ale mam pewneobawy mianowicie boje sie ze obecnosc innych panow mnie speszy i spale sie na wstepie. Macie moze jakies rady.

Gość gość
spróbuj najpierw z dwoma tak jak ja, potem jest śmielej, nabierzesz trochę doświadczenia. później miałam 5 ciu- odleciałam kilka razy

Gość mibo
Dzieki tylko ze ja jestem panem. :-) i wlasnie mam obawy ze albo sie spale i nicz tego nie bedzie. Albo ze skoncze bardzo szybko.

Gość gość
Tylko raz byłam brana przez pięcioro kolejno. Będąc u chłopaka przyszło czterech kolegów i w pewnej chwili zeszli na temat seksu patrzyli na mnie. Jeden z nich spytał czy byśmy się nie zabawili. Spytałam mojego chłopaka czy mogę? Zgodził się i się zaczęła zabawa. Rozpoczął chłopak by mnie rozgrzać od minetki. Po rozebraniu się wszystkich zdecydowaliśmy z chłopakiem że będę brana od najmniejszego członka do największego będę brana. Jako ostatni do całkowicie zalanej cipki wszedł chłopak bo nie mieliśmy gum. Do tego czułam się troszkę obolała bo każdy dosiadł mnie dwa razy. Warto było przeżyć taki seks. Chłopak jest moim mężem i mamy dwoje wspaniałych dzieci. Nigdy więcej nie było seksu grupowego. Tylko po tym seksie grupowym chłopak bardziej i mocniej mnie rżnął. Powoduje to podniecenie po tamtym seksie.

Gość mibo
A czy moze wypowiedziec sie jakis pan, ktory ma takie doświadczenie za soba

Gość gość
ahaha, 17:44 znów te durne fantazyjki o seksie grupowym na poziomie gimbazy, płacą ci chyba na erotycznym marne grosze od posta, że wymyślasz taśmowo te same bzdety 💤

Gość gość
17.49 a ty tam byłeś i wszystko widziałeś ha ha ha? ???!!!!

Gość gość
17:51 to ty te bzdety na pewno wymyślasz ha ha ha ????!!! Mierne, 0/10

Gość mibo
Merytorycznie proszę. Mam możliwość udzialu w takim przedsięwzięciu. I zastanamism sie czy podolam jako facet.

Gość gość
Autorze, nie oczekuj tu merytorycznych odpowiedzi, bo w takich tematach z reguły fantazjują tu na okrągło tylko ci sami bajkopisarze ( zwłaszcza jeden ), co łatwo rozszyfrować po sposobie pisania :D

Gość Dziesięć studenta z Afrika
My kochamy gangbang polska dziewczęta we wszystka otwora, bunga bunga! :)

Gość gość
17,44 Lecz sie psycholu 0/10

Gość gość
Nie lubię gdy podczas seksu grupowego z kochankiem moja leci w ślinę z języczkiem. Nie mam problemu gdy uprawia seks z kochankiem czy nawet mu obciąga. Ale gdy jest w niej kochanek swoim k*****m i się namiętnie całują. Rozumiem jak ja jestem w kochance i ona mnie przytula czy trzyma za pośladki bym wbijał się do końca.