Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom nie imponuje jak mezczyzna ma tytul kierownika?

Polecane posty

Gość gość

przeciez byle kogo nie robia kierownikiem ja mam 36 lat i w ciagu miesiaca szanse zostania kierownikiem dzialu dlugo na to pracowalem chcialbym izby mojej kobiecie imponowaly moje sukesy zawodowe, by chwalila sie kolezankom :)

Gość gość
stary ja jestem lekarzem specjalista i mna pomiataja

Gość gość
To czy kobieta leci na danego faceta zalezy wylacznie od tego jakie sprawia on wrazenie. Jak jest pewny siebie i przekonujacy to moze byc nawet bezrobotnym pedofilem a i tak bedzie mial uznanie czesci kobiet. Jest w ne3cie taki ciekawy psychologiczny artykul o tym jak swiat widza kobiety. Musisz tylko SPRAWIAC jakies tam wrazenie ale nie musisz BYC. Byl tu kiedys link do filmiku o tym jak jakis chamowaty pewny siebie bezrobol z piwem w lapie podobny do przemka prawika zyl na koszt roznych lasek i je zaliczal i zapladnial

Gość gość
to smutne iz bezrobotny prymityw moze cieszyc sie wiekszym powodzeniem niz mlody intelignetny naukowiec o dobrym sercu

Gość gość
no wlasnie eh, najgorsze jest dobre serce, no i w ten sposob też widac jaki swiat kobiety kreują - jakies kreatywnosci zj****e wszedzie.

Gość gość
przypomniało mi się jak miałam takiego kolegę, któremu strasznie zależało żeby byc kierownikiem czegoś tam.Wszystko robił tak, żeby gdzieś być kierownikiem, w końcy pracował w jakiejś firmie pośredniczącej wykonującej usługi dla telekomunikacji , kopali rowy pod kable czy cos i był tam kierownikiem, zarabia 1800 zł nie wiem czy dalej jest tym kierownikiem bo nie utrzymuję juz kontaktu z tym debilem

Gość gość
moji dawni koledzy wszyscy porobili sie jakimiś wyznawcami pracy i w jakiś cwaniakow sie przekształcili i wszyscy mają kobiety.

Gość gość
kierownik PGRu :)

Gość gość
kazda kobieta od 10rż to szmata

Gość gość
Nawet zwykły wrażliwiec może się tego nauczyć, udawania, grania, wcielania się w role badboya, lub po prostu grać rolę uwodziciela, gentelmena, grać twarzą, robić odpowiednie minki, itp. I kobiety mają kisiel w majtach.

Gość gość
Juz ci kiedys mowilam autorze, ze taka rola to nic bo sama mam wyzsze stanowisko :P