Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystianyoutube

Ile YOUTUBE płaci za swoje filmiki ??

Polecane posty

Gość krystianyoutube

Znajomy nagrywa swoje filmy na youtube i niedawno rzucił robotę bo twierdzi, że z tycvh filmików ma więcej niż z pracy na etacie. Oczywiście prawdy nie powie bo on to taki k***a już jest. Wrzucił 23 filmy i na każdym ma po 300 - 800 tyś wyświetleń i ponad 100 tyś subów. Powiedział mi tylko, że początki są strasznie trudne ale z czasem samo wszystko się rozwija. Ktoś z was nagrywa jakieś filmiki ? On nagrywa swoje ze swoją twarzą. Na jednym opowiada kawały, na innym tylko się śmieje, na jeszcze innym pokazał jak zjada w 5 minut 10 pączków i tylko same takie pierdoły dla beki.

Gość gość
coś chyba koło 100 euro za 100000 wyświetleń ale trzeba się z tego rozliczac jeszcze

Gość prawictwo pospolite 152
10 tys zł za 1 mln wyświetleń

Gość gość
widać panowie że nie macie swojego kanału więc g****o wiecie 50-80$ za 100tys wyświetleń, czy stawka będzie wyższa czy niższa zależy od ilości i długości czasu wyświetlanych reklam 🖐️

Gość gość
Jakich reklam? Ja tam nie widzę żadnych reklam.

Gość gość
dodam tylko że jak już ktoś ma kilkaset tysięcy subów to oprócz hajsu z jutuba drugie tyle wyciąga się na gadżetach - koszulki, kubki czapki itp

Gość gość
no reklam reklam, wyłącz program blokujący reklamy to zobaczysz jak ktoś ogląda z takim programem to jutuber nic nie zarobi a co ty myślisz? ze za co oni mieliby płacić i co by z tego mieli? ktoś ma mnóstwo widzów filmiki po milion wyświetleń to na czym tu hajs robić? tylko na reklamach

Gość gość
To jest w ogóle ktoś taki, kto nie ma stale włączonej blokady reklam? O_O Nie miałem pojęcia!