Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka1981

czy z nim coś jest nie tak?

Polecane posty

Gość zapytajka1981

Jak wytłumaczycie taka sytuacje. Znajomość internetowa. Spotkanie po kilku miesiacach koleżeństwa,bez nakrecania sie soba,bez planow i fajerwerków. On mega przystojny,ona atrakcyjna z klasą. Tematy się kleją.Jednak czuć dystans w relacji damsko-męskiej. Po długim czasie dochodzi do pocałunków.On ją rozbiera do połowy,ona zaczyna go całować po kl.piersiowej on zniża jej głowę niżej....ona robi mu dobrze ustami. On zaspokojony idzie spać już nie ma ochoty jej nawet dotknąć.Nie dotknął nie zdjął jej nawet bielizny.Kobieta atrakcyjna,faceci się na nią ślinią.Czy z nim coś jest nie tak?Dodam,że to mundurowy ;-)

Gość gość
Faktycznie dziwny facet.

Gość gość
Prosze admin unusac ten dlugi wpis!!!!!

Gość bella  86
Chyba jest jak wiekszość facetów, został zadowolony i nie obchodzi go, że partnerka nie miała przyjemności.

Gość gość
i to takie męskie?Jak taki facet ma sie czuć męsko?to porażka jakaś

Gość gość
Jak jest coś takiego to trzbea sięgnąć po jakas fachowa literaturę lub iść do lekarza. Ja tak miałem jak się stresowałem w pracy... wszystko ładnie pieknie dziewczyna napalona a ja co??? dętka.... na taki esłabości biore tabletkę long men i zaraz mnie stawia na nogi http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418 naprawde warto jestem bardzo milo zaskoczony tym suplemntem ze ziolowy skład może dać aż tak wiele .

Gość gość
Potwierdzam LONG MEN DZIAŁA w 100% !!!!! Stosowałem go 2 razy i rezultaty są zdumiewające.