Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemumamtakiegopecha11

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, proszę o pomoc.

Polecane posty

Niestety, w przeciągu ostatnich kilku tygodni moje życie strasznie się skomplikowało. Zawsze byłam święta, miałam swoje zasady, które po alkoholu poszły dosłownie się jeb**. Przespałam się z kolegą (nawet ciężko go tak nazwać,bo nie mamy ze sobą kontaktu). Stosunek odbył się w pierwszy dzień miesiączki. Po całym zajściu oczywiście dowiedziałam się, że nie mam się o co martwić i że gdybym miała o co to leciałby rano do apteki po tabletkę po, ale na sto procent nie doszło do wytrysku i że rozwalę sobie tylko organizm. Bardzo żałuje,że go posłuchałam. Po 22 dniach ,czyli 9-13.04.2016 miałam plamienia (przynajmniej tak mi się zdaje,bo na okres mi to nie wyglądało, bardzo skąpe), 16.04 powinnam dostać normalny okres i nic... Zrobiłam test ciążowy,który pokazywał wyraźnie jedną kreskę przez około 3 godziny, po powrocie z pracy chciałam jeszcze raz spojrzeć ,żeby się upewnić i w drugim polu znajdował się lekki cień. Wiem,że testy ważne są przez jakiś czas ale popadam w paranoje. I czytam,że dużo było takich przypadków. Zawsze miałam regularne okresy-co 28 dni. Czy uważacie,że to wczesna ciąża? Czy może na brak okresu mógł wpłynąć stres (rozstanie z facetem po 7 latach i ciężkie znoszenie tego,że już kogoś ma, niespanie po nocach, dwudniowe osłabienie organizmu i gorączka, odchudzanie(3 kg w dół)) ? Chciałam się dziś upewnić i poszłam na betę ,niestety zamknęli mi przed nosem :(

Gość Gothic
Nie jesteś w ciąży. Idź nalej sobie szklankę Pepsi i włącz "Mr Vain" na YouTube. A potem wyłącz laptopa i popatrz co ciekawego będzie wieczorem w telewizji :) Ale najpierw koniecznie zrób kanapki, żeby przegryzać w trakcie filmu :)

Gość czemumamtakiegppecha11
Fajna odpowiedź,ale mi naprawdę nie jest do śmiechu...CALE ZYCIE mialam regularne okresy, nawet co do godziny. Czemu popelniajac jeden ,jedyny blad w zyciu od razu musze za niego zaplacic? Wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, ze po paru godzinach ta kreska druga sie pojawila...wariuje naprawde. Mam do siebie ogromny zal,ze posluchalam tego chlopaka ,ze wszystko jest ok i nie wzięłam tej cholernej tabletki..

Myslicie,ze jezeli stosunek wystapil w pierwszy dzien okresu ,czyli 35 dni temu, test domowy wykrylby taka ciaze intensywnie czy jest mozliwosc,ze nie?

Gość gość
Nie jestes w ciazy nie ma szans plemniki tyle nie zyja

Gość Gothic
Jeżeli napewno się w tobie nie spuścił, to napewno nie jesteś w ciąży. Zrób ze trzy kromki - najpierw masełko, potem szczypiorek, szynka i plasterki pomidorka. Do tego szklanka Pepsi :) Dzisiaj w nocy na TVP 1 będzie fajny thriller "Hell" (2012). Jutro kupisz sobie test ciążowy, wyjdzie że nie jesteś w ciąży, i pójdziesz kupić pizzę Rigga z szynką za 5 zł :) Zagrzejesz w piekarniku (10 minut) i będziesz miała pyszny obiad :)

Gość gość
Zrób jeszcze jeden test.

Plemniki tyle nie zyja, a jednak jest szansa jak widac chociazby po forach zajsc w ciaze w czasie okresu. On mowi,ze na pewno sie nie spuscil, a prawda jest taka,ze moze tez nie pamieta. Ja niestety, bez bicia sie przyznaje,ze pierwszy raz w zyciu mi sie cos takiego zdarzylo i NIC nie pamietam. Pocieszam sie,ze rano moze mialabym sperme miedzy nogami, na koldrze,sukience,cokolwiek... zalamka.

Gość gość
Na moje nie jestes w ciazy ale idz kup test zrob go jak wyjdzie negatywny to zrob sobie te kanapki jak ktos napisal i nie martw sie bo nie ma czym

a ten kolega jest znany z tego ż ekłamie, pewnie mnie tez wkręcił że mi nie nalał do środka :(

Gość dlaczegomamtakiegopecha11
oczywiscie poprzedni wpis to podszyw. podziwiam ludzi, ktorzy sa dorosli i chce im sie bawic w takie cos...zenada

Gość gość
Testy po kilku godzinach nie sa wiarygodne wiem ze sie boisz ale nie masz co gdybac idz po test zrob go wyjdzie negatywny. stres utrata wagi nagla robi swoje organizm sie rozlegulowal. To ze do tej pory mialas okres co do godziny nie oznacza ze bedziesz tak miala zawsze.